Osmancık'ta "Umut'un Yeri" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta "Umut'un Yeri" Açıldı

Osmancık\'ta "Umut\'un Yeri" Açıldı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde , "Umut'un Yeri" isimli işletme dualarla açıldı.

10.04.2015 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Ulucamii Mahallesi'nde "Umut'un Yeri" ızgara köfte salonu,Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı'nın yaptığı dua ve kestiği kurdele ile hizmete girdi. Cuma namaz çıkışı sade bir törenle açılışı yapılarak Osmancık'ta hayat buldu.
Osmancık Ulucamii Mahallesi Yavuz Selim Sokak No:4 'de, dualarla açılan "Umut'un Yeri" kendinden çok bahsettirecek lezzetin durağı, ezber bozacak. Odun kömüründe yapılan etler, İsterseniz yemeyin. Bir yiyenin bir daha tekrar yiyeceği köfte, ızgara, şiş olarak Osmancık halkına hizmet verecek "Umut'un Yeri" yakında sizlerin sayesinde marka olacak. Genç yetenekli işletmeci Umut Güneş'in açtığı işyeri adından çok bahsettirecek.
Temizlik, hijyen, kalite, lezzet, tam damak zevkinize göre. Bir yiyenin bir daha yemek isteyeceği küçük bir mekanda hünerli ellerden çıkan lezzet. Burada Osmancık Ulucamii Mahallesi'nde Osmancık halkının hizmetine açıldı. Bir telefon kadar yakınızda.
Bu meşhur köftelerin tadına bir bakın. Mutlaka alışkanlık sağlayacak bir daha başka köfte yemeyeceksiniz. Köftelerin tadına bakanlar bir daha ,bir daha yiyecek. Çünkü kalite tesadüf değildir. Etler bile özel. Doğada, doğal hayatta, doğal olarak beslenen kuzu ve dana karışımından yapılan köftelerin baharatları bile farklı. İşte köfte, işte lezzet. Ne kadar anlatsat anlamsız kalıyor. Bir defa yemeniz yeterli olacak.
Son derece güler yüzlü, hijyene dikkat eden ve misafirlerini en güzel şekilde ağırlayan personeliyle hizmete açılan "Umut'un Yeri" evlere de servis yapıyor.
0 364 611 24 25 ve 0 543 762 37 75 numaralı telefonlarla ulaşarak meşhur lezzetin tadına varmak için sipariş verilebiliyor.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta 'Umut'un Yeri' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement