Osmancık'ta Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Osmancık\'ta Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Çorum Osmancık'ta otomobilin yoldan çıkarak şarampole uçtu kazada yaşlı sürücü hayatını kaybederken ablası da ağır yaralandı.

15.08.2014 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık’ta otomobilin yoldan çıkarak şarampole uçması neticesi meydana gelen kazada yaşlı sürücü hayatını kaybederken ablası da ağır yaralandı.

Kaza Samsun- İstanbul D-100 Karayolu Osmancık'ı 22. Kilometre geçince Kalinsa köyü mevkisinde meydana geldi.

İstanbul'dan memleketleri olan Kastamonu'nun Devrekane ilçesi'ne hısım ve akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkan fakat yolu yanıldıklarını anladıktan sonra geri dönüş yaparak Osmancık’tan Tosya yönüne giden 73 yaşındaki Ahmet Ayanoğlu'nun kullandığı 06 BBH 87 plakalı otomobil Kalinsa Mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Kazada araç sürücüsü Ayanoğlu ile beraberindeki ablası Zeliha Başkos (74) yaralandı. Ambulans görevlilerinin kaza yerinde yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla

Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

73 yaşındaki yaşlı sürücü Ahmet Ayanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı Zeliha Başkos ise ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ahmet Ayanoğlu ve ablası olduğu öğrenilen Zeliha Başkos’un İstanbul’dan Kastamonu’daki yakınlarını ziyarete gittikleri, yolu yanıldıkları için Osmancık’a kadar geldikten sonra geri dönüş yaptıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement