Ortakent Yahşispor Bir Puana Razı Oldu - Son Dakika
Yerel

Ortakent Yahşispor Bir Puana Razı Oldu

Ortakent Yahşispor Bir Puana Razı Oldu

Muğla Bölgesi Süper Amtör liginde mücadele eden Bodrum takımlarından Ortakent Yahşispor, Bodrum İlçe Stadı’nda karşılaştığı Yatağanspor ile 1-1 berabere kaldı.

15.11.2015 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Bölgesi Süper Amtör liginde mücadele eden Bodrum takımlarından Ortakent Yahşispor, Bodrum İlçe Stadı'nda karşılaştığı Yatağanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, dakikalar 27'yi gösterdiğinde Yatağanspor'un sağ kanattan gelişen atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Süleyman güzel bir vole ile topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Ortakent Yahşispor'a göre daha iyi oynayan taraf Yatağanspor olurken, ilk 45 dakika Yatağanspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının başları da ilk yarıda olduğu gibi ortada bir oyunla geçti. Daha sonra karşılıklı ataklarla iyice heyecanlanan oyunda zaman zaman sert müdahaleler yaşanırken, her iki takım futbolcuları ve teknik ekibi maçın hakemine tepki gösterdi. Dakikalar 69'u gösterdiğinde sağ kanattan gelişen Ortakent Yahşispor atağında Süleyman Can'ın asistinde Emrehan'a sadece topa dokunmak kaldı ve durum 1-1 oldu.

Golden sonra Ortakent Yahşispor tehlikeli ataklarına devam etti. Fakat oyunu ileri taşıdığı süre zarfında zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü. Dakika 75'te Ortakent Yahşispor'un kaptanı Mustafa, çift sarı karttan oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Ortakent 10 kişi kaldıktan sonra Yatağanspor oyun hakimiyetini üstlense de kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Ortakent Yahşili futbolseverler ilgi gösterirken, seyircilerde zaman zaman maçın içinde gelişen sertliklerde maçın hakemine ve rakip futbolculara tepki gösterirken, karşılaşma olaysız şekilde sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortakent Yahşispor Bir Puana Razı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement