Rahmi Olmayan Hayles Önce Kadın Oldu, Ardından Anne - Son Dakika
Güncel

Rahmi Olmayan Hayles Önce Kadın Oldu, Ardından Anne

Rahmi Olmayan Hayles Önce Kadın Oldu, Ardından Anne

İngiltere'de genetik olarak erkek olan 28 yaşındaki Hayley Haynes isimli kadına, hormon tedavisiyle rahim yapıldı ve 9 yıllık mücadeleden sonra ikiz bebekleri oldu.

31.01.2015 17:47  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'deki yüksek tirajlı tabloid gazetelerden Daily Mirror'un bugünkü 'Tüm Mucizeler Annesi' manşetli özel haberinde, genetik olarak erkek olan Hayley adındaki bir kadına hormon tedavisiyle rahim yapıldığı ve 9 yıllık mücadeleden sonra Bedford'lu 28 yaşındaki Hayley Haynes'in mucize ikiz bebeklere kavuştuğu bildirildi.

Daily Mirror'daki "9 yıl olmayacak diye korktuktan sonra, mutluluktan donup kaldım. Ben bir anneyim" başlıklı habere, göre genç kadın, rüyalarının gerçek olmasına inanamadı.

19 YAŞINDA GENETİK OLARAK ERKEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Aybaşısı olmadığı için 19 yaşındayken doktora gidince kendisine "Genetik olarak erkek" olduğu söylenen Hayley Haynes'in, teşhis konulduğu gün aynaya bakıp düştüğü durumu anlamaya çalıştığına dikkat çekildi.

HORMON TEDAVİSİYLE RAHİM YAPILDI

Kadın gibi görünmesine rağmen rahimi, yumurtalıkları, döl yatağı olmadığı için çocuk sahibi olamayacağını öğrenince dünyası yıkılan Hayley Haynes'in, hormon yerleştirme tedavisiyle rahim sahibi olduktan sonra tüp bebek yöntemiyle yumurta bağışlayıcısı kullarak aynı yaştaki kocası SAM'dan ikizleri olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rahmi Olmayan Hayles Önce Kadın Oldu, Ardından Anne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Troy: Başka işi yokmuşmu bunun haspinallah 2 5 Yanıtla
  • Lawyer: Tipik Türk insani okumadan,anlamadan yaftalıyor Allah ıslah etsin sizi. 7 0 Yanıtla
  • beriwan ın intikamı acı olur.: ZSAZA CUMALİİ KALIN KAFALI. DIR . 2 2 Yanıtla
  • METIN YAZAR: Bilimi bilirim 2 1 Yanıtla
  • hüloğğğ: yakında erkeklere gerek kalmayacak hatunlar kendi kendilerine çifleşip üreyecek vayyy 0 2 Yanıtla
  • Vatandas: Yakında bu kadınlar evlenecek adam bulamıcak aha buraya yazıyorum 2 0 Yanıtla
  • mehmet iscan: Nekadar geri zekali insan var lan ulkemde. Rahim kendisine ait yumurta baska bir kadindan alinma sperm kocasina ait bagislama yazdina bakma kocasindan ikiz cocuk sahibi oldu yaziyor. Yumurta baskasina ait diye iki anneli olmaz. 0 0 Yanıtla
  • deniz özer: Haberi okuyun ondan sonra tövbe tövbr diyin lan hepiniz terbiyelisiniz hepiniz. Meleksiniz bu kadar pislik nerde ç ıkıyo 0 0 Yanıtla

Advertisement