Omega Showland Anadolu Ateşi Özel Gösterisiyle Perdelerini Açtı - Son Dakika
Güncel

Omega Showland Anadolu Ateşi Özel Gösterisiyle Perdelerini Açtı

"Ramada Resort Kuşadası & Golf", otel konsepti içerisinde Türkiye'nin en büyük gösteri merkezlerinden birisini muhteşem Anadolu Ateşi özel gösterisiyle açtı.

15.07.2015 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaş­ık 30.000 m2 alan üzerine kurulu, Kuşadası'nın hemen girişinde yer alan Ramada Resort Kuşadası & Golf, zengin botaniği, Ege'ye uzanan sonsuz manzarası ve tertemiz denizi ile dikkat çekiyor. Kuşadası'na yeni bir soluk getirecek olan Ramada Resort Kuşadası&Golf, turizm sektörünün önemli yatırımcılarından Özyer Group'a ait.

Ramada üstün hizmet kalitesinin her noktada hissedildiği Ramada Resort Kuşadası & Golf, otel konseptleri içerisinde Türkiye'nin en büyük gösteri merkezi olan 'Omega Showland'i 9 Temmuz, Perşembe günü Anadolu Ateşi'nin muhteşem gösterisiyle açtı. Ege bölgesine yeni bir multiple gösteri merkezi kazandıran Omega Showland, yıl boyunca birbirinden renkli şovları ve gösterileri ağırlayacak.

Anadolu Ateşi özel gösterisi öncesinde kısa bir açıklama yapan Ramada Resort Kuşadası & Golf otel Genel Müdürü Tamer Onsoy "Ege bölgesine bu büyüklükte, multiple bir gösteri merkezi kazandırdığımız için mutluyuz. Kuşadası geceleri Omega Showland ile artık daha da renklenecek" dedi. Anadolu Ateşi'nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan da yeni gösteri merkezinin Kuşadası için artı değer olduğunu vurgulayarak "Bu profesyonellikte yeni gösteri merkezlerinin açılması hem bölgenin sosyal hayatını hem de sanatı geliştirecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Omega Showland Anadolu Ateşi Özel Gösterisiyle Perdelerini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement