Office 2016 Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Office 2016 Geliyor

Office 2016 Geliyor

Microsoft'un uzun zamandır beklenen Office 2016 sürümünün ne zaman çıkacağı belli oldu.

31.08.2015 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TurkishPlayer

Microsoft'un uzun zamandır beklenen Office 2016 sürümünün ne zaman çıkacağı belli oldu. Temmuz ayında yeni sürümüyle 16 dilde öncelikli olarak Office 365 kullanıcılarına sunulan Mac'ler için Office 2016, 1 Eylül'den itibaren ilk defa Türkçe dil seçeneğiyle kullanıma açılıyor.

1 Eylülden itibaren müşteriler Office for Mac'in yeni sürümünü ücretsiz yükseltebilecek. Yeni güncellemeler getirilen Offie for Mac'ın kutu sürümünü de bir kaç ay içerisinde perakende mağazalarında bula bilirsiniz.

Office 2016 for Mac'da Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote uygulamalarının yeni sürümleri yer alacak. Yeni sürümde FullRetina adlı yeni görünüm desteği sayesinde Office belgelerini daha net ve canlı göre bilme imkanı var. Ayrıca, Office for Mac ile kullanıcı bulut bağlantılı diğer cihazlarında kullandığı belgelere de hızlıca erişebilecek.

Çalışmaya kaldığımız yerden devam ede bilir, istersek belgeyi paylaşarak bir kaç kişiyle aynı belge üzerinde çalışabileceğiz.

Office uygulamalarını Mac,Windows, iOS ve Android cihazlarda kullanılabilecek Office 365 hesabı üzerinden giriş yapılabilecek.

Windows için Office 2016 sürümü 22 Eylül tarihinde yayınlanacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Office 2016 Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement