Odunpazarı'nın Projeleri Kapış Kapış - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nın Projeleri Kapış Kapış

Odunpazarı\'nın Projeleri Kapış Kapış

Odunpazarı Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler ile Türkiye’nin dikkatini çekmeye devam ediyor.

08.11.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler ile Türkiye'nin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye'nin farklı illerindeki belediyeler Odunpazarı Belediyesi'nin projelerini incelemek için ziyarete geliyor.

Daha önce Geri Dönüşüm Sistemi ve Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme konusunda Türkiye'nin farklı illerinden gelen belediye yetkililerini ağırlayan Odunpazarı Belediyesi, son olarak Çanakkale Belediyesi'ni ağırladı. Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri ve Çanakkale Belediyesi Gençlik Birimi, ilk olarak Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti. Başkan Kurt, Çanakkale Belediyesi'nden gelen misafirleri makamında ağırladı. Başkan Kurt, gelen konuklara Odunpazarı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÇANAKKALE'DE UYGULAYACAK

Çanakkale Belediyesi'nden gelen yetkililer, 2016 yılında Halk Market uygulamasına benzer bir uygulamayı hayata geçireceklerini ifade ederek, Başkan Kurt'a Halk Market'in kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi almak istediklerini söyledi. Başkan Kurt, insan onuruna yaraşır bir yardım modeli olarak Halk Market'i hayata geçirdiklerini ifade etti. İhtiyaç sahibi vatandaşların gönderilen erzak kolisiyle, ihtiyacı olmayan şeyleri de aldığını söyleyen Başkan Kurt, "Halk Market sayesinde vatandaşlar ihtiyacı olan şeyi, istediği miktarda alabilecek. Halk Markette para geçmeyecek. Hazırladığımız Halk Kart'a her ay ihtiyaç sahibi vatandaşlara belirli oranda para yüklenecek. Vatandaşlar, Halk Market uygulamasıyla alışveriş yapma psikolojisini de tatmış olacaklar" dedi.

HALK MARKET'İ İNCELEDİLER

Başkan Kurt'a yaptıkları ziyaretin ardından Çanakkale Belediyesi'nden gelen heyet, Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürülüğü yetkilileri ile birlikte Halk Market'i inceledi. Halk Marketin modern bir biçimde dizayn edilmiş olduğunu ifade eden Çanakkale heyeti, Halk Market hakkında detaylı bilgi aldı. Daha sonra heyet Odunpazarı Belediyesi'nin Gençlik ve Halk Merkezleri, Zeytindalı Çocuk Merkezi, Aşevi, Oyunpazarı, OKEP ve Kütüphane birimlerini gezdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nın Projeleri Kapış Kapış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement