Odunpazarı'nda Haşere ile Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Haşere ile Mücadele Çalışmaları

Odunpazarı\'nda Haşere ile Mücadele Çalışmaları

Odunpazarı Belediyesi, Porsuk Çayı ve bağlantı kollarıyla tüm rekreasyon alanları, süs havuzlu yeşil alanlar ve refüjlerde ilaçlama yapıyor.

15.04.2014 12:52  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi kent genelinde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmaları kapsamında; Porsuk Çayı ve bağlantı kollarıyla tüm rekreasyon alanları, parklar, süs havuzlu yeşil alanlar ve refüjlerde de düzenli olarak ilaçlama yapıyor.

Akan su ve gölet gibi alanlarda, her türlü su birikintisinde üreyen sivrisineğin yanı sıra karasinek ve diğer sineklerle mücadele ettiklerini ifade eden yetkililer, 43 mahalle muhtarlığı ile de koordinasyon sağlanarak gerçekleştirilen ilaçlama faaliyetlerinin gece ve gündüz aralıksız olarak devam ettiğini vurguladılar.

Yapılan açıklamada, vatandaşların şikayeti halinde Odunpazarı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin, rahatsızlık veren tüm kent zararlılarına karşı, hem ev ve apartman bodrumu hem de iş yerlerinde ilaçlama yapıldığına dikkati çeken yetkililer, haşere konusundaki her türlü sıkıntıda Odunpazarı Belediyesinin Beyaz Masa Birimine 444 26 00 numaralı telefonu aracılığıyla başvuru yapılabileceğini kaydettiler.

Odunpazarı Belediyesi'nin yaptığı ilaçlama çalışmalarının insana yönelik hiçbir tehlikesi bulunmadığını ifade eden yetkililer, kullanılan ilaçların Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından onaylanmış, TC Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı ilaçlar olduğunu belirttiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Haşere ile Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement