Odunpazarı Belediyesi'ndan Karla Mücadele İçin 400 Kişilik Ekip - Son Dakika
Güncel

Odunpazarı Belediyesi'ndan Karla Mücadele İçin 400 Kişilik Ekip

Odunpazarı Belediyesi\'ndan Karla Mücadele İçin 400 Kişilik Ekip

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 400 personel ve 50 araçtan oluşturulan ekip, Odunpazarı’nda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçerken şimdiye kadar 400 ton tuz kullanıldı.

27.01.2016 16:42

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 400 personel ve 50 araçtan oluşturulan ekip, Odunpazarı'nda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçerken şimdiye kadar 400 ton tuz kullanıldı.

Temizlik, Park Bahçe ve Fen İşleri ekipleri, 26 Ocak tarihinde kar yağışının artmasıyla birlikte gece saatlerinde çalışmalara başladı. Eksi derecelerdeki hava koşullarına rağmen vatandaşın sorunsuz bir gün geçirmesi için çalışan ekipler, okul, hastane, cami, huzurevleri ve kamu kurumlarının çevresine öncelikli olarak müdahale etti. Ana arterler ve ara sokaklarda biriken kar ile oluşan buzlanmanın önüne geçen ekiplerin, çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi.

24 SAAT HİZMET VE 400 TON TUZ

Kent ulaşımında aksaklıklar yaşanmaması için yaklaşık 400 ton tuz kullanan ve üç vardiya halinde 24 saat kesintisiz çalışma sürdüren Odunpazarı Karla Mücadele Ekibi, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendiriyor. Vatandaşların bölgelerindeki sorunları, şikayetleri ve istekleri Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa'ya 444 26 00 numaralı telefondan bildirebileceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Odunpazarı Belediyesi'ndan Karla Mücadele İçin 400 Kişilik Ekip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement