Neü Basın Müşavirliği'ne Ayhan Tekin Getirildi - Son Dakika
Yerel

Neü Basın Müşavirliği'ne Ayhan Tekin Getirildi

Neü Basın Müşavirliği\'ne Ayhan Tekin Getirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’ne Ayhan Tekin getirildi.

12.10.2014 17:06

Necmettin Erbakan Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'ne Ayhan Tekin getirildi.

TRT Genel Müdürlüğü'ne geçen M. Lütfi Özcan'ın ayrılmasıyla boşalan Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine başlayan Tekin, "Necmettin Erbakan Üniversitesi yeni kurulmuş bir üniversite olmasına rağmen yüksek öğretim kurumları arasında önemli bir yere gelmiştir. Kısa bir sürede içinde motive ve organize olarak üniversitemizi bu yere taşıyan idari ve akademik kadroyla beraber çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bilgi çağında yaşadığımız günümüzde hizmetlerin kamuoyuna duyurulması ve hizmetlerle ilgili geri bildirim alınması açısından medya ve iletişim büyük bir öneme sahiptir. Üniversitenin şehre değer katabilmesi için, basın ve halkla ilişkiler alanında yapacağımız çalışmalarda, yine şehrin medya mensuplarının desteğiyle geleceğe güvenle bakan bir üniversite hedeflemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle herkese hürmetle muhabbetlerimi sunar, medya mensubu arkadaşlarımın desteklerini beklerim" dedi.

Ayhan Tekin Kimdir?

1972'de Konya'da doğdu. Adalet ön lisans, Ziraat Fakültesi lisans, Sınıf Öğretmenliği yüksek lisans mezunu olan Tekin, özel bir şirkette işletmecilik, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde bölge şefliği, MEB'da sınıf öğretmenliği yaptı. Sınıf öğretmeni olarak çalışırken Konya Milli Eğitim Müdürlüğü'nde iletişim formatörü olarak öğretmenlere iletişim seminerleri verdi.

Tüketici Konseylerinde, İstanbul Barosunda, Uluslararası Tüketici Hukuku Sempozyumunda, Hasta Hakları Sempozyumunda konuşma, sunum ve tebliğleri bulunan Ayhan Tekin, halen Selçuklu Tıp Fakültesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu üyeliği, Meram Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti üyeliği, Numune Hastanesi Hasta Hakları Kurul üyeliği, Konya Hal Hakem Heyeti üyeliği ve Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Tüketici Çalışma Grubu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

TBMM Sanayi ve Ticaret, Tarım ve Hayvancılık komisyonlarında kredi kartları ve gıda güvenliği ile ilgili yasa çalışmalarına sivil toplum temsilcisi olarak katılan Tekin, evli ve 2 çocuk babasıdır. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Neü Basın Müşavirliği'ne Ayhan Tekin Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement