Nejat İşler'in Parmakları Kesilebilir - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler'in Parmakları Kesilebilir

Nejat İşler\'in Parmakları Kesilebilir

Hastanede görüntülenen İşler'in elindeki siyah eldivenle ilgili konuşan menajeri, "Parmakları kesilmesin diye tedavi görüyor. Umarız kesilmez." dedi.

11.04.2014 09:37  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Ocak'tan bu yana hastanede tedavi gören Nejat İşler, hastanede kaldığı süre boyunca dün ilk kez görüntülendi. Posta gazetesinde yer alan fotoğrafta dikkat çeken nokta ise İşler'in elindeki siyah eldivendi.

PARMAKLARI MI KESİLDİ?

İşler'in elindeki eldiven, parmaklarının kesildiği iddiasını da gündeme getirdi. Bu iddiaya cevap oyuncunun menajeri Ayşe Barım'dan yanıt geldi.

"UMARIZ TEDAVİYE CEVAP VERİR"

Barım, "Yaşanan septik şok nedeniyle emboli atımı olduğundan Nejat'ın parmakları tedavi sürecinde ve bandaj kullanılıyor. Parmakları kesilmesin diye tedavisi yapılıyor. Umarız tedaviye cevap verir ve parmakları kesilmek zorunda kalmaz" dedi.

 

 

NE ZAMAN TABURCU OLACAK?

Solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve septik şok teşhisiyle yoğun bakımda tedavi altına alınan İşler'in doktoru, ünlü oyuncudan üç hafta daha hastanede kalmasını istedi. İşler, Mayıs ayının başında taburcu olacak ve Bodrum- Gümüşlük'teki evine dönecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nejat İşler'in Parmakları Kesilebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • antiberkin: o kafayla gidersen daha çok çekersin. bunları sanatçı olarak görenleri bilmem napıyım 14 88 Yanıtla
  • Dogukan: NAIBA nejat ya la adamin adi.eyide seviyon ha kiro :) 7 26 Yanıtla
  • rapor: yıllar önce yıkanmayı sevmem kokana kadar elbisemi degiştirmem diye bir röportajını okumustum bende heralde yogun ilgi var bunalmıs sandım ama pisligi sevenlerin bu sekılde hasta olması gercek oldugunu ortaya cıkardı 6 16 Yanıtla

Advertisement