Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ile Buluştu - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ile Buluştu

95 gün önce rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Nejat İşler, dün taburcu olduktan sonra Berrak Tüzünataç ile buluşup kahve içti.

23.04.2014 08:40  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Ocak’ta ‘çoklu organ yetmezliği ve zatürre’ teşhisiyle hastaneye yatırılan Nejat İşler, 95 gün süren tedavi sonrası sağlığına kavuştu.

ZAFER İŞARETİ YAPTI

Dün taburcu olan İşler, hastaneden çıkar çıkmaz zafer işareti yaptığı fotoğrafı, twitter’dan sevenleriyle paylaştı, altına da ‘Selamlar, sevgiler’ notunu düştü.

ESKİ AŞKIYLA BULUŞTU

Ardından Cihangir’in yolunu tutan Nejat İşler, eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ve arkadaşlarıyla buluştu. Oldukça keyifli olduğu görülen İşler’in sadece kahve ve su içtiği görüldü.

SAĞ ELİNİ GÖSTERMEDİ

Bu arada geçtiğimiz haftalarda, yaşanan bir komplikasyon yüzünden parmaklarının kesilebileceğine dair haberler çıkan Nejat İşler’in çekip twitter’da paylaştığı fotoğrafta sağ elini göstermemesi dikkat çekti.

Nejat işler, eski aşkı Berrak Tüzünataç ile kahve içti;

Dün, Twitter hesabı üzerinden son halini gösteren bir fotoğraf paylaşan İşler, fotoğraftan önce ise şu notu takipçileriyle paylaştı:

Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ile Buluştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GÖKHAN: Yakında ölür bu gezici hiçte üzülmem açıkcası 18 47 Yanıtla
    FETİH: gökan KİMİN ZALİM KİMİN HAİN KİMİN SATILIK İMANLI İMANSIZ OLDUĞUNU ALLAH BİLİR VE O ALLAH Kİ YA BU DÜNYADA YADA EBEDİ HAYATA VERİ CEZASIN DA ÖDÜLÜN DE EĞER SEN GERÇEK MÜMİN SEN TEK DEMEN ALLAH HİDAYET SAĞLIK VERSİN ALLAH DOĞUR YOLUN DAN AYIRMASIN YANILIŞ TAYSA DOĞRU YOLU BULDURSUN. 0 0
  • SON DAKİKA ...SON DAKİKA: ARKADAŞLAR BİZİM DERDİMİZ ŞU......ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINI BU HAFTAMI YAPSAK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAMI YAPSAK , ŞÖYLEMİ YAPSAK BÖYLEMİ YAPSAK , ORDAMI YAPSAK BURDAMI YAPSAK ,, VALLA BİZDE BUNUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ ....SİZ HAALA MELONUN DİLİYLE BAŞKA YERİYLE ,,, AYSAL LA MANCİNİYLE , İKİNCİMİ OLCAZ ÜÇÜNCÜMÜ OLCAZ , UĞRAŞIN DURUUUUNNN PASTALI ÇİLEKİ ÜEFA ŞAKLABANLARI .... HAHHAAHHAHAHAHAHHHH 3 10 Yanıtla
    SONDAKİKA.....SON DAKİKA...: tamam kardeş ....14 puan farkla ve 3 hafta öncesinden kutlamak zevke zevk katacaktır muhakkak....sizde tv lerden seyredersiniz ..... 0 0

Advertisement