Nani, Fenerbahçe'ye İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Nani, Fenerbahçe'ye İmzayı Attı

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Nani, Şükrü Saracoğlu'nda düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

06.07.2015 18:04  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer sezonuna müthiş bir giriş yapan ve birçok futbolcunun yanında Manchester United'dan Nani'yi alan Fenerbahçe, Portekizli yıldız için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda imza töreni düzenlendi. Tezahüratlarla sahaya çıkan Nani, 17 numaralı formasıyla tribünleri dolduran taraftarı selamladı. Sarı-lacivertli ekip, Portekizli futbolcu için Manchester United'a 6 milyon bonservis bedeli ödeneceğini duyurdu.

"SİZE BİR SÖZ VERMEYECEĞİM"

Taraftara Türkçe "Herkese merhaba" diyerek sözlerine başlayan Nani, "Bu transferin gerçekleşmesinde yardımcı olan başkanımıza, yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum şu anda. Fenerbahçe'nin bir oyuncusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Size bir söz vermeyeceğim, laflarla değil sizi sahada mutlu etmek istiyorum. " dedi.

"KAZANILACAK KUPALARA YARDIMCI OLMAK İÇİN GELDİM"

İmza töreninin ardından düzenlenen basın toplantısında sorulara yanıt veren Nani, "Hayatımdaki en güzel duygulardan birini yaşadım. Bu güzel karşılama beni çok mutlu etti. Teşekkür ediyorum onlara. Her an her dakika bu takım için her şeyimi vereceğim Geldiğimden beri şunu görüyorum ki bu ülkede çok kibar ve sevgi dolu insanlar var. Taraftarlarımız harika bir karşılama sundu bana. Bu kulüp için kalbimi vereceğim, bu kulüp için her şeyimi vereceğim bunun sözünü verebilirim. Kulübün hedefi neyse ben de ona odaklanmak istiyorum. Bu sezon tek hedefim kazanılacak kupalara yardımcı olmak. Kulübün hedefi neyse ben de ona odaklanmak istiyorum. Bu sezon tek hedefim kazanılacak kupalara yardımcı olmak. Bruno Alves ve Meireles'in anlattıklarının buraya gelme kararımda olumlu etkisi oldu. Artık başlamak istiyorum. Cüneyt Çakır'la olan yaşadığım anı geçmişte kaldı. Futbolda bunlar olur. Benim artık önceliğim Fenerbahçe. Cristiano Ronaldo'nun bir gün buraya gelip gelmeyeceğini ben bilemem. Ben Premier Lig'de oynamış bir oyuncuyum. Oradaki savunma oyuncuları güçlü ve sert ama orada başarılı olduğumu düşünüyorum. Van Persie ile görüşmedim henüz. Eğer gelirse çok faydalı olacaktır. İyi bir arkadaşım. Çok güzel bir sezon geçirdim ve güvenim yerinde. Bu takımın isteklerine yardımcı olabilmek için kendimi hazır hissediyorum." ifadelerini kullandı.

"KISKANANLAR ÇATLASIN" TEZAHÜRATI

Öte yandan Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki taraftarlar; "Kıskananlar çatlasın" tezahüratı yapıp ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Nani, Fenerbahçe\'ye İmzayı Attı

Son Dakika Spor Nani, Fenerbahçe'ye İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • hulisi: messiyle,,neymar,ı da kapmdan ayrılmış galatasarayla görüşmek için geliyorlarmış 8 51 Yanıtla
  • arzu : Cimbom bom gene ŞAMPİYON 19 26 Yanıtla
  • Rejber: Nanide geldi vay haline gs nin 22 15 Yanıtla
  • UZUN ADAM: Bunun neresini kiskanalim. Sikebahce. Bundan bizde cok var. Sneijderrrrrr 4 25 Yanıtla
    FB: Kadıköye gelsin cinconlu olur podolski anladın... 0 1
  • tosun ahmet: 45 dk 20 bin kim olsa gelirr... fernondaya kac verdinizz eziklerrr niye aciklamiyonuzzz.. 8 16 Yanıtla
  • Paşa 1905: Dandik bu ellerinde patlıyacak 10 13 Yanıtla
  • Fenerbahce ULAN: Cok iyi oyuncu umarim cok iyi gelicek iyi isler yapicak klubumuze 16 4 Yanıtla
  • Fatih arslan : isterseniz dunyanin en iyisini alin fener ayni fener ???????? selam dur fener 2 16 Yanıtla
  • Adam: Bi tarafı yırtan fenevliler kafanıza vura vura yine ŞAMPİYON GALATASARAY 10 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement