Muş'ta Karakol İnşaatına Yapılan Saldırı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Karakol İnşaatına Yapılan Saldırı

Muş\'ta Karakol İnşaatına Yapılan Saldırı

Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu, Muş'ta jandarma karakol komutanlığı inşaatına yapılan saldırıyı kınadı.

12.08.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu, Muş'ta yapımı devam eden Akpınar Jandarma Karakol Komutanlığı inşaatına yapılan saldırıyı kınadı.

Federasyon başkanı Orhan Kandemir, yaptığı açıklamada, 6 teröristin, seçim gecesi Muş'un Akpınar köyünde yapımı devam eden jandarma karakol komutanlığı inşaatına gelerek, burada emniyeti sağlayan 5 geçici köy korucusu ile şantiye görevlisini etkisiz hale getirdiğini hatırlattı.

Saldırıda karakol inşaatının bombayla tahrip edildiğini ve 2 aracın yakıldığını anımsatan Kandemir, şunları kaydetti:

"Bizler barış ve kardeşlik sürecini devam ettiren taraf olmak için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstermekteyiz. PKK terör örgütü ve onun uzantıları sabrımızı her defasında sınama çabası içerisindeler. Eğer camiamızı ve değerli mensuplarını halk nezdinde etkisiz birer birey olarak lanse etmek istiyorlarsa veya böyle bir düşüncenin içindelerse büyük bir yanılgı içinde olduklarını bilmelidirler. Camiamıza veya mensuplarına yönelik düzenlenecek alçakça  davranış karşılıksız kalmayacaktır." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta Karakol İnşaatına Yapılan Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement