Muratpaşa'dan Konuksever'e Kreş - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan Konuksever'e Kreş

Muratpaşa\'dan Konuksever\'e Kreş

Sosyo-ekonomik yoksunluk yaşayan ailelerin çocuklarının, düşük ücretle, sağlıklı ortamlarda, nitelikli okul öncesi eğitim görmeleri için, semt kreşi uygulaması başlatan Muratpaşa Belediyesi, 3’üncü kreşi, Konuksever Mahallesi’nde açıyor.

16.08.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyo-ekonomik yoksunluk yaşayan ailelerin çocuklarının, düşük ücretle, sağlıklı ortamlarda, nitelikli okul öncesi eğitim görmeleri için, semt kreşi uygulaması başlatan Muratpaşa Belediyesi, 3'üncü kreşi, Konuksever Mahallesi'nde açıyor.

ÜÇÜNCÜ KREŞ KONUKSEVER MAHALLESİ'NDE

Muratpaşa Belediyesi, Dutlubahçe ve Ermenek Mahalleleri'nin ardından Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi, 18 Ağustos Salı günü saat 18.00'de, hizmete açılacak.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN ANNELERİN ÇOCUKLARINA HİZMET

Konuksever Mahallesi 817 Sokak No: 9'da bulunan Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi, 5 katlı binası ile hizmet verecek. Giriş kat ve yemekhane katının dışında 8 sınıf ve 2 uyku odası bulunan Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi'nden, asgari ücretle çalışan annelerin çocukları öncelikli olarak yararlanacak.

ANNE VE ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Özel uygulama ve projelerle, eğitimde fırsat eşitliğini her çocuğa tanıma amacında olduklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Asgari ücretle çalışan annelerin çocukları, sağlıklı ortamda, nitelikli okul öncesi eğitimi almalarını istiyoruz. Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni çocuklarımıza armağan edeceğimiz etkinliğe tüm komşularımızı davet ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan Konuksever'e Kreş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement