Muratpaşa'da 3 Spor Salonu Eğitim Yılına Hazır Olacak - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da 3 Spor Salonu Eğitim Yılına Hazır Olacak

Muratpaşa\'da 3 Spor Salonu Eğitim Yılına Hazır Olacak

Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Güzeloba, Ermenek ve Yenigün Mahalleleri’nde, yaptırılan 3 spor salonundaki çalışmaları denetledi.

06.08.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Güzeloba, Ermenek ve Yenigün Mahalleleri'nde, yaptırılan 3 spor salonundaki çalışmaları denetledi. Cephaneci, salonların, yeni eğitim dönemi öncesi hizmet vermeye başlayacağını söyledi

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Sporun yaygınlaştırılması, çocukların sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için özel proje hazırlatıp Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalayan Muratpaşa Belediyesi, 3 spor salonunun yapımında son aşamaya geldi. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci Güzeloba, Ermenek ve Yenigün Mahalleleri'ndeki 3 okulun bahçesine yapılan spor salonlarını denetledi.

Güzeloba Mahallesi'ndeki Güzeloba İlk-orta Okulu'nda, Yenigün Mahallesi'ndeki Dilşad Refizade İlkokulu'nda ve Ermenek Mahallesi'ndeki Ermenek İlk-orta Okulu'nda yapımı tamamlanmak üzere olan spor salonlarını denetleyen Cephaneci; "Spor salonları çok amaçlı olacak. Okul saatlerinde öğrencilerimiz, sonraki zamanlarda ise halkımızın ve spor kulüplerinin kullanımına sunulacak" dedi.

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE KULLANILABİLECEK

Spon salonlarının; oyun alanı, tribün, soyunma odaları, duş, tuvalet, idari bölüm ve kafeterya olarak projelendirildiğini ifade eden Cephaneci; "Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimiz, son çalışmalarını yapacaklar. Peyzaj düzenlemeleri de yapılacak olan spor salonlarımız, yeni eğitim öğretim sezonu öncesi, kullanıma sunulacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da 3 Spor Salonu Eğitim Yılına Hazır Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement