Volkan Demirel, Milli Takım İdmanında En Çok Konuşulan İsim Oldu - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel, Milli Takım İdmanında En Çok Konuşulan İsim Oldu

Fatih Terim'in, Danimarka ve İzlanda ile oynanacak maçların kadrosuna almadığı Volkan Demirel, basın mensuplarının konuştuğu tek isim oldu.

01.09.2014 23:39  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ve İzlanda ile oynanacak maçların hazırlıklarına devam ederken gazetecilerin konuştuğu tek konu Volkan Demirel'in neden kadroda olmadığıydı.

BASINA AÇIK İDMAN

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde dün akşam gerçekleştirilen idmanın tamamı basın mensuplarına açık tutuldu. Aday kadroda yer alan tüm futbolcuların katıldığı antrenman, koordinasyon ve pas çalışması ile başlayıp dar alanda taktik oyunlar ile devam etti.

YOLCULUK BUGÜN

A Milli Takım kafilesi, Danimarka ile 3 Eylül'de yapacağı özel maç için bugün saat 11.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Odense'ye hareket edecek.

EN ÇOK VOLKAN KONUŞULDU

Antrenmanın en çok dikkat çeken tarafı ise gazetecilerin, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in neden kadroya alınmadığını merak etmesiydi. Saha kenarında idmanı takip eden muhabirler, takımın Danimarka'ya karşı hangi taktikle oynayacağından ziyade Volkan'ın hangi sebeple aday kadroya çağrılmamasıyla ilgileniyor olması dikkat çekti.

TERİM: VOLKAN, BUGÜN YOK YARIN VAR

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in alınmama nedeniyle ilgili soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Volkan yanılmıyorsam 62 defa milli olmuş. Bunun 50'den fazlası benimle olmuş. Formda olduğu dönemde de çağırmışım, olmadığı dönemde de çağırmışım. Diğer futbolculardan farkı yok. Burada olmaması yönünde karar verdiysem, muhakkak ki bu onun da lehine olacak bir iştir. Bugün yok, yarın burada olabilir. Birçok kez kimse 'alınmaz' derken ben almışım. Yarın da formda olduğunda alırım. Polemik yapmanın manası yok. Bizim için her zaman değerli oyuncuydu. Bu sefer olmamasına karar verdim." dedi.

Volkan Demirel, Milli Takım İdmanında En Çok Konuşulan İsim Oldu
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Volkan Demirel, Milli Takım İdmanında En Çok Konuşulan İsim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ARABACI: ayıcık volkan güle güle 8 10 Yanıtla
  • Karadenizli: Ben ne Galatasaraylıyım, ne de Fenerliyim, Volkanın milli takıma alınmayışının bana göre tek bir nedeni var, bunu kimse paylaşmıyor. Esas neden Fatih Terim hocanın Galatasaraylılık duygusu ön plana çıkıyor. Volkan bu haraketleri başka bir takıma yapmış olsa idi şu anda milli takıma çağrılırmıy dı, çağrılmazmı idi. 6 5 Yanıtla
  • :)))))): bu işe en çok kayakteysiz fenevliler bozulmuş. . baksanıza. . . armut gibi düşmüşler buraya :)))YAŞA BE HOCA. . . AYILAR ORMANAAA. . . 2 8 Yanıtla
  • 1461: BU FENERLİLERİ ANLAMIYORUM HALA AHLAKSIZLIĞI SAVUNUYORLAR MELO AHLAKSIZLIĞI YAPTIĞI ZAMAN ONU SAVUNDUKMU O BİR YABANCI MÜSLÜMAN NE ALAKSIZLIK YAPAR NEDE SAVUNUR EĞER YAPIYORSA VEYA SAVUNUYORSA BİRAN ÖNCE AYNAYA BAKSIN KENDİNİ YENİDEN TANIMLASIN 0 3 Yanıtla
  • Antifanatik: Ne kadar saçma yorumlar geliyor özellikle de fanatik taraftarlardan. Bu bir tercihtir milli takımda en az volkan kadar yetenekli 3 4 kaleci var hoca tercihini bu yönde kullanmış çok normal. ayrıca süper kupadaki olaylardan ötürü volkan ı haklı görmek tamamen at gözlüğü takmaktır. Volkan ın yaptıgı hareket melo ya değilde başka birine olsa yalnıs ama meloya olunca dogru mu _? yada savunan arkadaşlar aynı hareketi muslera emre ye yapsaydı dogru olacakmıydı bunu bi düşünün. Önemli olan ahlak tır. bence verilen 3 maç ceza çok az Türk Futbolunun geleceği için bu tarz hareketleri üzerindeki forma ne olursa olsun en ağır şekilde cezalandırmalıyız. Herkese iyi günler 0 3 Yanıtla

Advertisement