Milli Takım'a 10 Milyon TL'lik Fransa Primi - Son Dakika
Spor

Milli Takım'a 10 Milyon TL'lik Fransa Primi

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım'ın Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'ya katılması sebebiyle 10 milyon TL'lik prim belirledi. Fatih Terim de 500 bin Euro alacak.

14.10.2015 00:12  Güncelleme: 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, son maçlarda Milli takımın yakaladığı büyük çıkışın mimarı olarak ülkemizi 6 yıl sonra tekrar Avrupa Şampiyonası'na götüren isim oldu.

EURO 2008'de geri dönüşlerin takımını kurarak yarı final biletini aldıran Fatih Terim, takımı 2014'e götürünce büyük bir primin de sahibi oldu. Yıllık net 3.5 milyon euro maaş alan Terim, EURO 2014'e direkt götürdüğü için 500 bin euro da prim alacak.

Terim'in bunun dışında çeyrek final, yarı final ve şampiyonluk halinde de ayrı ayrı primlerin sahibi olacak. Fransa'da şampiyonluğun kazanılması durumunda Terim 3 milyon euro civarında bir primin sahibi olacak.

Öte yandan, Milli takıma ilk maçtan bu yana katkıda bulunan tüm oyuncular toplamda 10 milyon TL'lik primin sahibi oldu.






Milli Takım\'a 10 Milyon TL\'lik Fransa Primi

Son Dakika Spor Milli Takım'a 10 Milyon TL'lik Fransa Primi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fesatlar: bunu haber yapmanızdaki amac ne olaaaa 9 11 Yanıtla
  • cumali: o formayı bir kez giyim, ülkemi temsil edeyim, ondan sonra ALLAH canımı alsın diyen milyonlarca insan vardır. Bu nedir şimdi zaten milli takımda oynayanlar üst düzeyde kazançları olan futbolcular. Almanya dünya şampiyonu oldu adam başı 125 bin euro prim aldılar. biz turnuvaya katılmayı hak etmişiz verilenlere bak. ayıp... 10 0 Yanıtla
  • Vedat Bektaş : FTERİM; hadi görelim delikanliligini , senin paraya ihtiyaçin mı var? primini dağıtım şu şehit ailelere de memleket adam görsün. yok dağıtmam, paraya ihtiyacım var dersen Hesap numarani ver bende sana para gondereyim. 2 0 Yanıtla

Advertisement