Gürcistan'da düşen uçakta şehit olan Hava Uzman Çavuş Emre Sayın'ın cenazesinde İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez ile AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan'ın, cenaze namazını en ön safta kılmak için tartıştığı ortaya çıktı.
Gürcistan'da düşen uçakta şehit olan Hava Uzman Çavuş Emre Sayın için Balıkesir'de cenaze töreni düzenlendi. Şehidimizi son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.
Balıkesir Zağnospaşa Camii'nde ebediyete uğurlayan Hava Uzman Çavuş Emre Sayın'ın cenazesinde ilginç anlar yaşandı. Objektiflere takılan görüntülerde İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan arasında tartışma çıktı.
İki milletvekilinin de namazı en ön safta kılmak için kısa süreli tartıştığı anlar kameraya yansıdı. Duanın ardından Milletvekili Çömez, müsaade isteyerek ikinci sıradaki safa katılıp cenaze namazını kıldı.
Son Dakika › Yerel › İYİ Partili Çömez ve AK Partili Öztaylan şehit cenazesinde tartıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.