Milletvekili Adaylarından Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adaylarından Başkan Kocadon'a Ziyaret

Milletvekili Adaylarından Başkan Kocadon\'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partili Muğla Milletvekili Adayları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

01.04.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partili Muğla Milletvekili Adayları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayları ziyaretlerini sürdürüyor. Muğla genelinde düzenlenen eğilim yoklamasında delegelerin oylarıyla seçilen CHP Muğla Milletvekili 1. Sıra Adayı Avukat Akın Üstündağ, 3. Sıra Adayı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Demir ve 4. Sıra Adayı Avukat Burak Erbay Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Ziyaret süresince Başkan Kocadon ile birlikte gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan adaylar, seçim çalışmalarından da bahsetti.

Bodrum Belediyesi Ortakent - Yahşi İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

"BARIŞ İÇİNDE BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇİRDİK"

Adaylara başarılar dileyen Başkan Kocadon, "İlçeleri gezip tek tek teşekkür etmeniz çok güzel oldu. Kavga - gürültüyü yıllarca iyi bir şey sandık. Farkındaysanız, insanlar ilk defa yorum yapmadılar. Kazanan ya da kaybeden arkadaşlardan hiç yorum yok, suçlama yok. Barış içinde bir seçim dönemi geçti. Büyük şehirlerde yapılan oylamalarda gençleşmenin, hızlı hareket etmenin önünün açılması gerektiğini partimiz gösterdi. Daha doğrusu bunu delegemiz gösterdi. Adaylarımızı demokrasi ile seçtik. Hepinize başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adaylarından Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement