Mesleki Eğitim Müdürlüğünde Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Mesleki Eğitim Müdürlüğünde Kayıtlar Başladı

Mesleki Eğitim Müdürlüğünde Kayıtlar Başladı

Batman Mesleki Eğitim Merkezinde ustalık ve çıraklık kayıtları başlıyor

10.04.2015 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çırak ve usta olmak isteyenlere fırsat

Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğretici - İş Pedagojisi kurs kayıtları devam ediyor.

Merkez Müdürü Rıdvan Ulu, ustalık belgesi almak isteyenlerin ve çırak öğrenci kayıtların iş hayatı için öneli olduğunu belirtti.

Ulu "Nisan ayı içinde açılacak olan kurslarımıza bütün ustalarımızı davet ediyoruz.Kurslar hafta içi akşam 17.00 saatinde başlamaktadır. Ustalık Belgesi sahibi kişiler 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereği işyerlerinde çırak öğrenci çalıştırmak için Usta Öğreticilik Belgesi sahibi olmak zorundadırlar. Bunun için toplam 40 saat süreli İŞ Pedagojisi Kurslarına katılmak gerekmektedir" dedi.

2015 HAZİRAN DÖNEMİ SINAVLAR

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan Ulu, ustalık ve kalfalık sınav başvurularının 20 Mayıs tarihinde sona ereceğini belirtti.

Ulu "2015 Haziran dönemi ustalık ve kalfalık sınav başvurularımız başlamıştır. 02 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında başvurular alınacaktır. Başvuru koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgileri kurumumuza uğrayıp ilgili Müdür Yardımcısından öğrenebilirsiniz.Sınavlar 15-30 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlar için başvuranlar Sınav Giriş Evraklarını kurumumuzdan 08-13 Haziran tarihleri arasında alabilirler" dedi.

ÇIRAK ÖĞRENCİ KAYITLARI 1 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

Mesleki Eğitim Merkezinde çırak öğrenci kayıtları 1 Temmuz- 20 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Çırak öğrencilerin kayıt yapabilecekleri alan/dallar ve kayıt şartları, çıraklık sistemi hakkında daha geniş bilgiye kurumdan ulaşılabileceği belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mesleki Eğitim Müdürlüğünde Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement