Mersin İdmanyurdu'nun Başına Hakan Kutlu Geçti - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nun Başına Hakan Kutlu Geçti

Mersin İdmanyurdu\'nun Başına Hakan Kutlu Geçti

Yılmaz Vural ile yollarını ayıran Mersin İY, PTT 1. Lig play off finali öncesi takımı yeniden teknik direktör Hakan Kutlu'ya emanet etti.

16.05.2014 17:15  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, Yılmaz Vural'dan boşalan göreve bir önceki teknik direktör  Hakan Kutlu getirildi.

"GİTME NEDENİNİ BİLMİYORUZ"

Başkan Ali Kahramanlı, Mersin HiltonSA'da düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Vural'ın dün kampı terk ettiğini belirterek, kendilerine herhangi bir bilgi vermediğini, nedenini de bilmediklerini söyledi.

"ŞEHRİ TERK ETMESİ HOŞ OLMADI"

Vural'ın deneyimli bir teknik direktör olduğunu anlatan Kahramanlı, "Böyle bir dönemde takımı, şehri terk etmesi hiç şık olmadı. Kendisinden böyle bir şeyi hiç beklemiyorduk. Mersin İdmanyurdu'nda hocalar gider ve gelir. Bu takım hocasız kalmaz. Bu kulüp hiçbir zaman yalnız kalmamıştır. Dün hocamız gitti bugün başka bir hocamız geldi" dedi.

"HAKAN HOCAYA GÜVENİYORUZ"

Kahramanlı, sezon başında takımı Hakan Kutlu'nun kurduğunu hatırlatarak, "Yönetim kurulu olarak durum değerlendirmesi yaptık ve futbolcularla görüştük. Onlar 'Eğer hoca gelecekse Hakan Kutlu gelsin' dediler. Onların tercihi doğrultusunda uygun gördük. Tekrar Hakan hocayı takımın başına getirdik. Biz kendisine güveniyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nun Başına Hakan Kutlu Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement