Memur-Sen'den Siverek'te Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen'den Siverek'te Etkinlik

SEN tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Öncü Medeniyet Güçlü Sendika Büyük Türkiye Buluşmaları adlı etkinlik düzenlendi.

22.10.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MEMUR-SEN tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Öncü Medeniyet Güçlü Sendika Büyük Türkiye Buluşmaları adlı etkinlik düzenlendi.

Siverek Esmer Çayı Mahallesi'nde bir düğün salonunda tertiplenen etkinlikte konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, toplumların ilerleyişinin birlik ve beraberliğe bağlı olduğunu söyledi.

Gülpınar, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimin bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu fırsatı çok iyi değerlendirerek gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Ülkemizin refahı ve birliği için tekrar iş başına geleceğimize yürekten inanıyorum" dedi.

MEMUR-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun da hedeflerinin Türkiye genelinde 1 milyon üyeye ulaşmak olduğuna dikkati çekerek, "Hedefimizde Şanlıurfa'nın büyük katkısı olacağından hiç şüphem yok. Siverek Temsilciliğimiz, üye kayıt hedefinde başarılı. Bu gayretlerinden dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinliğe Siverek Kaymakamı Vural Karagül ve Belediye Başkanı Resul Yılmaz katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Memur-Sen'den Siverek'te Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement