Medicana Sivassporlu Burhan: "Sergen Yalçın Uluslararası Arenada Çok Büyük Teknik Direktör Olacak" - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivassporlu Burhan: "Sergen Yalçın Uluslararası Arenada Çok Büyük Teknik Direktör Olacak"

Medicana Sivassporlu Burhan: "Sergen Yalçın Uluslararası Arenada Çok Büyük Teknik Direktör Olacak"

Medicana Sivaspor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer, "Takımın teknik sorumlusu Sergen Yalçın, yakın gelecekte uluslararası arenada çok büyük bir teknik direktör olacak" dedi.

14.06.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Siva spor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer, "Takımın teknik sorumlusu Sergen Yalçın, yakın gelecekte uluslararası arenada çok büyük bir teknik direktör olacak" dedi.

Devre arası nedeniyle memleketi Diyarbakır'a gelen Sivasspor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer, takımıyla Sergen Yalçın ve Diyarbakırspor'un durumu ile ilgili açıklamalarda bulunurken şöyle dedi:

"Sergen Yalçın, futbolcun bütün evrelerinden geçmiş, bu alanda kendini çok geliştirmiş, oyunu iyi okuyup zamanında müdahale yapma gibi olağanüstü yetenekleri var. Yakın gelecekte uluslar arası arenada çok büyük bir teknik direktör olacak."

Medicana Sivasspor'da çok mutlu olduğunu ve bu nedenle son 2 sezon oynadığı kırmızı beyazlı takımıyla 2 yıllık daha sözleşme imzaladığını hatırlatan Burhan Eşer, taraftarlarına olan hayranlığını dile getirirken de, "Onlar beni çok seviyor, ben de onları çok seviyorum. Aradaki bu sevgi böyle devam ettiği sürece Sivas'ı bırakmam söz konusu değil" diye konuştu.

Burhan Eşer, memleketi Diyarbakır'da çok iyi bir futbolcu potansiyelinin bulunduğunu dile getirirken de, "Diyarbakır'da gençlerin yararlanabileceği yeterince spor tesisleri yok. Mesela Sivas ile Diyarbakır'daki spor tesisleri arasında büyük uçurumlar var" dedi.

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivassporlu Burhan: 'Sergen Yalçın Uluslararası Arenada Çok Büyük Teknik Direktör Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement