Manavgatspor'da Liderlik Hesapları - Son Dakika
Yerel

Manavgatspor'da Liderlik Hesapları

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Manavgatspor, Sebat Proje Trabzon Akçabat hazırlıklarına başladı.

23.10.2014 16:53  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3 Lig 1. Grup takımlarından Manavgatspor, 26 Ekim Pazar günü evinde Sebat Proje Trabzon Akçabat'ı ağırlayacak.

Manavgatspor, Kızılcabölükspor maçının ardından Sebat Proje Trabzon Akçabat maçı hazırlıklarına başladı. Manavgatspor'da futbolcular, yenileme antrenmanı yaptı ve kondisyon çalıştı.

Sportif Direktör Kamil Atalay, yaptığı açıklamada, deplasmanda Kızılcabölükspor'u 2-1 yendiklerini, bu hafta oynayacakları Sebat Proje Trabzon Akçabat maçından da 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ligde 17 puanla ikinci sırada yer aldıklarını hatırlatan Atalay, şöyle konuştu:

"2. Lig parolası ile çıktığımız hedefimize adım adım ilerliyoruz. Tüm maçlara 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Kızılcabölükspor'dan 3 puanla dönmeyi başardık. Bu hafta da Sebat Proje Trabzon Akçabat maçından galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki haftada deplasmanda lider Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacağız. Bu maçı da alarak tekrar liderliğe oturmak istiyoruz."

Atalay, 26 Ekim Pazar günü Evrenseki Stadı'nda saat 14.30'da oynanacak Sebat Proje Trabzon Akçabat maçına Manavgat halkını davet etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgatspor'da Liderlik Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement