Manavgat Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Manavgat Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi tarafından düzenlenen Manavgat Liseler arası genç erkekler Masa Tenisi turnuvası Namık Karamancı Fen Lisesi kapalı spor salonunda yapıldı.

01.04.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi tarafından düzenlenen Manavgat Liseler arası genç erkekler Masa Tenisi turnuvası Namık Karamancı Fen Lisesi kapalı spor salonunda yapıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Gebiz ve hayırsever iş adamı Mehmet Karamancı'nın gösteri maçı ile başlayan ve 2 gün süren turnuvada Manavgat'ta ki liselerden oluşan 12 takım kıyasıya mücadele etti. Turnuva da Toros-Sema Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaşırken Namık Karamancı Fen Lisesi 2, Manavgat Anadolu Lisesi ise 3. oldu.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Namık Karamancı Fen Lisesi Müdürü İmdat Pala Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi olarak Başarıları ve projeleriyle marka bir okul olmayı hedeflediklerini belirterek " Akademik eğitimin yanında sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerle çocuklarımızın bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini hedeflemekteyiz. 2015 YGS sınavında büyük bir başarıya imza attık. İnşallah LYS sınavında başarımızı arttırmak ve daha büyük sevinçler yaşatmak istiyoruz. Geçmişte gerçekleştirdiğimiz bir çok başarılı etkinliğin ardından, bu projeyle ilçemiz genelinde liseler arasında tatlı bir heyecan yaşatmak istedik." dedi.

Müsabakalar da dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Okul Müdür İmdat Pala verdi.(AK-CE - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement