Mahmut Uslu: Nani'nin Gelmek İstememesi Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil - Son Dakika
Spor

Mahmut Uslu: Nani'nin Gelmek İstememesi Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil

Mahmut Uslu: Nani\'nin Gelmek İstememesi Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kurşunlanma olayı nedeniyle Nani'nin gelmekten vazgeçtiği yönündeki haberleri yalanladı.

30.06.2015 16:18  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Dört koldan görüşmeler yapan sarı lacivertli yönetim transfer konusunda isim vermekten kaçınıyor.

KURŞUNLANMA OLAYI VAZ MI GEÇİRDİ?

Görüşmelerin duyulması ve görüntülenmesiyle birlikte Nani ismi sır olmaktan çıkmıştı. NTV Spor ekibi Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya Nani'nin 4 Nisan'da yaşanan kurşunlanma olayından dolayı Türkiye'ye gelmek istememesi yönünde çıkan haberleri sordu. Uslu, Nani cephesinden kendilerine böyle bir bilgi veya mesaj gelmediğini ifade etti.

OSPINA VE ADRIANO KONUSUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Portekizli yıldızın transferinin bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Bu arada transferlerinde önemli aşama kaydedilen kaleci Ospina ve forvet oyuncusu Luiz Adriano konusunda ise girişimler sürüyor.

Son Dakika Spor Mahmut Uslu: Nani'nin Gelmek İstememesi Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • antivandal: artık avrupada başarı zamanı 13 6 Yanıtla
  • Fener 1907: Bizi başka takımla karıştırma 3 senedir naninin Kapısında yattınız siz istersiniz fener alırrrrr bu her zaman böyledir Alper potuk fernandaoooooo 6 2 Yanıtla
  • En büyük fener: Kıskançlıktan deliriyor aç Köpekler Sabri çok bile lalelere bu sene vercez ayarı size 17 Yıldır olduğu gibi 5 3 Yanıtla

Advertisement