Mahalle İftarları Sofralarının 7'ncisi Akpınar'da Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Mahalle İftarları Sofralarının 7'ncisi Akpınar'da Kuruldu

Mahalle İftarları Sofralarının 7\'ncisi Akpınar\'da Kuruldu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Akpınar Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılarak orucunu mahalle sakinleri ile birlikte açtı.

01.07.2015 17:14

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Akpınar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılarak orucunu mahalle sakinleri ile birlikte açtı.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "9 Mahallede 9 İftar Yemeği" programının yedincisi Akpınar Mahallesi'ndeki caminin yanında düzenlendi. Tüm mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde hep birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. Ramazanın güzelliklerini yaşatmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla, özenle hazırlanan programda Besmele İlahi Gurubu da ilahi ve şiirler okuyarak gönüllere seslendi.

İftar programında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her zaman yanlarında olan Akpınar Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Konuşmasında Ramazan'ın önemine de değinen Başkan Bakıcı "burada önemli olan karın doyurmak değil, önemli olan Ramazan'ın maneviyatını anlayabilmektir" dedi.

Konuşmasında Akpınar Mahallesi'ne yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi veren Başkan Bakıcı Akpınar Mahallesi'ne de Mahalle Konağı yapılacağını, bu konağın bay ve bayan girişlerinin ayrı olacağını, Şehit Vahit Elmas İlkokulu bahçesine sentetik yüzeyli çim saha yapılacağını ve bu konuda da imar çalışmalarının başladığını söyledi. Bu mahalleye yapılacak her yatırım için "Akpınar mahallesine helal hoş olsun" diyen Başkan Bakıcı ayrıca 55 yaş üstü emekli erkeklere yönelik, rehber eşliğinde ilk olarak Bursa'ya gezi düzenleneceğini, Kültür Gezilerinin eğer talep olursa farklı şehirlere de yapılacağının müjdesini verdi. Programa ilahileri ile katılan hocalara da teşekkür eden Başkan Bakıcı "tutmuş olduğunuz oruçlar, okumuş olduğunuz dualar ve kılmış olduğunuz namazları Allah inşallah büyük sevabıyla kabul etsin" diyerek sözlerine son verdi.

Programın sonunda Başkan Bakıcı çocuklar için hazırlanan pamuk şeker tezgahının başına geçerek sabırsızlıkla bekleyen çocuklara pamuk şeker dağıttı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle İftarları Sofralarının 7'ncisi Akpınar'da Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement