"Kendi Sahamızda Kaybedilen 2 Puan Var, Üzgünüz" - Son Dakika
Spor

"Kendi Sahamızda Kaybedilen 2 Puan Var, Üzgünüz"

Kayserispor Teknik Direktörü Topçu, "Kendi sahamızda kaybedilen 2 puan var, üzgünüz." dedi.

13.09.2014 22:45  Güncelleme: 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile 0 - 0 berabere kalan Kayserispor'un Teknik Direktörü Mutlu Topçu, PTT 1. Ligin ikinci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak iç sahada iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Topçu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, taraftarlara galibiyet hediye etmeyi hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtti.

İlerleyen haftalarda daha etkili bir takım olmak için yoğun şekilde çalışacaklarını vurgulayan Topçu, şöyle devam etti:

"Bizim gibi Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren bir takıma karşı oynadık. Rakibimiz ofansif anlamda iyi bir takım kurdu. Güçlü oyunculara sahipler. Dolayısıyla maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maça iyi başladık, ilk 15 dakikada iki önemli pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. Daha sonra oyundaki etkimizi kaybettik. İkinci yarı yine toparlanmaya başladık. Maçın sonlarına doğru pozisyon bulduk, rakibimize de pozisyonlar verdik. Sonuçta kendi sahamızda kaybedilen 2 puan var üzgünüz. Buradaki beraberlik bizim için uyarı. Bu puan kayıplarını telafi edecek çok maç var."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise zorlu bir deplasmandan alınan 1 puanın önemli olduğunu ifade etti.

Futbolcularının karşılaşmanın genelinde iyi mücadele ortaya koyduğunu aktaran Sağlam, şunları kaydetti:

"Zor bir maç oldu. Mücadeleden memnunum ama oyundan memnun değilim. Çok kart olması mücadelenin sert olduğunu gösteriyor ancak sert bir maç olmadı. Genel anlamda iki takım da kazanma arzusu içerisindeydi. Yaptığımız oyuncu değişikleriyle maçın sonlarına doğru pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Maalesef final paslarındaki beceriksizliğimiz burada galip gelmemize engel oldu. Karşımızdaki takımın gücüne de saygı duymak gerek. Çünkü Spor Toto Süper Lig ayarında bir takım. Buradan alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Kendi Sahamızda Kaybedilen 2 Puan Var, Üzgünüz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement