Şehit Olan Askere Eşinden Son Dokunuş Yürek Yaktı - Son Dakika
Güncel

Şehit Olan Askere Eşinden Son Dokunuş Yürek Yaktı

Şehit Olan Askere Eşinden Son Dokunuş Yürek Yaktı

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın eşi Dilek Koçak, eşinin tabutunu açıp yüzüne son kez dokunurken, 'çocuklarımız yetim kaldı' diye gözyaşı döktü.

26.07.2015 17:28  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerin askeri araç geçerken bomba yüklü aracı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın Yozgat'taki baba ocağına ateş düştü. Tabutu açılan şehidin yüzüne eşi Dilek Koçak son kez dokunurken, 'çocuklarımız yetim kaldı' diye ağıt yaktı.

ŞEHİDİN CENAZESİ BABA OCAĞINA GETİRİLDİ

Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından şehidin naaşı uçakla Ankara'ya, helikopterle de Yozgat'a getirildi. Şehidin eşi ve çocukları da aynı helikopterle Yozgat'a geldi. Şehit Mehmet Koçak'ın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu helikopterden alınarak cenaze aracıyla baba evine getirildi.

ŞEHİDİN EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şehit yakınları, cenaze aracında tabutu açılırken ağıtlar yaktı. Bu sırada eşi Dilek Koçak sinir krizi geçirirken, güçlükle ayakta durabildi.

"ÇOCUKLARIMIZ YETİM KALDI"

Cenaze aracına yönelen gözü yaşlı eş, eşinin tabutuna sarılıp yüzüne son kez dokunurken, 'çocuklarımız yetim kaldı' diye gözyaşı döktü. Şehidin 15 yaşındaki oğlu Enes ise yakınlarına sarılırken gözyaşlarını tutamadı.

Şehit Mehmet Koçak'ın cenazesi daha sonra ağıtlar ve tekbir getirilerek Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Olan Askere Eşinden Son Dokunuş Yürek Yaktı - Son Dakika


Advertisement