Lg G3 Yazılı İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Lg G3 Yazılı İnceleme

Lg G3 Yazılı İnceleme

Amiral gemisi olarak adlandırılan LG G3 kamera ve donanım bakımından bizlere gayet güçlü bir performans sunuyor.

20.09.2014 03:03

Amiral gemisi olarak adlandırılan LG G3 kamera ve donanım bakımından bizlere gayet güçlü bir performans sunuyor.

Serinin bir önceki modeli olan LG G2 akıllı telefonuna göre daha kolay bir kullanım sunmakta.

Çerçevenin neredeyse tamamını kaplayan ekranı ile kullanıcılarının isteklerini yerine getirmiş durumda. Verdiğiniz paranın hakkını veriyor.

Herkesin aklında aynı soru vardır, bataryası ne kadar dayanıyor ?

Bataryası LG G2'ye göre daha uzun süreli bir kullanım sunuyor. Yani G2'nin şuandaki pil tüketim süresinden daha uzun. "Daha detaylı bilgileri sayfanın sonunda bulabilirsiniz…"

LG G3'de oyun oynarken grafik dışında ses kalitesine de önem veriyoruz. Bunu daha kaliteli ve canlı hale getiren LG sizlere güzel bir ses performansı sunuyor. Ses kayıt kalitesini de unuttular sanmayın sakın ! Stereo kayıt yapabilme özelliği ile çok canlı kayıt yapabileceksiniz.

LG G3 açılış süresini merak edenler için şunu söyleyebiliriz ki çok çok kısa. Cihaz açıldıktan hemen sonra modern ve rengarenk arayüzü ile sizlere güzel bir deneyim sunuyor. Bunu söylemeden geçemedik.

SORUNSUZ KABLOSUZ ŞARJ

LG G3'ün kablosuz şarjı, sizi prize takma zorunluluğundan kurtarır ve 3.000 mAh yüksek yüklü batarya ile daha uzun süre kullanım ve daha uzun ömür sunar. Üstelik çıkarılabilir batarya sayesinde yanınızda her zaman yedek batarya taşıyabilirsiniz.

SİZ SORMADAN AKILLI UYARI

Smart Notice, siz daha ihtiyacını bile hissetmeden, ihtiyaç duyduğunuz şeyi önerir.

Bu öngörülü tavsiyeler, telefonunuzun durumu, kullanımı ve yerinize dayanır.

a)Arama Kaydı Tabanlı Hatırlatıcı – "5: 30'da James'ten bir aramayı kaçırdınız. Kendisini geri aramak ister misiniz?"

b)Akıllı Temizlik – "İki aydır kullanmadığınız 9 uygulamayı silmek ister misiniz?"

c)Yer Tabanlı Hatırlatıcı – "Ofisinize gelmiş bulunuyorsunuz. Wi-Fi ON moduna geçmek ister misiniz?"

*Bu özellik bölgeye göre isteğe bağlı olabilir

AKILLI GÖSTERGE, QUICKCIRCLE

Circle Window, en çok kullandığınız altı uygulamayı gösterir ve bunlara erişimi kolaylaştırır. Ayrıca daire çevresindeki hafif ışıltı, zarifliğinizi tamamlayan estetik bir dokunuş sağlar.

KNOCK CODE™, TELEFONUNUZUN KİLİDİNİ AÇMANIN EN GÜVENLİ, KOLAY VE EĞLENCELİ YOLU

Kişiselleştirilmiş tıklama deseni ile 2 ila 8 arasında dokunuşla telefonunuzun ekranını açın ve kilitleyin. 80.000 muhtemel kombinasyon ile yeni bir eğlenceye hazır mısınız?

- G3'ün hayranlık uyandıran Quad HD ekranı, yüksek kaliteli galeri sanat kataloglarını bastırmak için kullanılan 538ppi çözünürlüğü desteklemektedir. Bu ekran, 2560×1440 pikselde canlı renkler ve ultra keskin görüntüler sunar ki, bu sayede siz hiçbir pikseli fark etmezsiniz. Ayrıca, kenardan kenara çerçevesiz 5.5 inçlik ekran ile, Quad HD'nin mükemmel görüntü kalitesini avucunuzun içinde hissedebilirsiniz.

-Otomatik Lazer Odaklanma

13 MP kamera, sadece OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliği ile bulanıklığı ve titremeyi azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda lazer sayesinde objeye olan mesafeyi anında ölçüp, size mükemmel kalitede fotoğraflar sağlıyor! Üstelik artık karanlık ortamlarda bile daha parlak, daha net resimler çekebilirsiniz. Hızlı odaklanma ayarlaması ile fotoğraflamak istediğiniz hiçbir anı kaçırmayacaksınız.

-Çift LED Flaş

Az ışıklı ortamlarda fark yaratın ve fotoğraflarınızı zenginleştirin. BSI (Back Side Illuminated) sensör ile flaş sayesinde kötü ışık koşulları altında dahi daha az bulanık ve daha parlak resimler çekin. İki farklı renkte ışığa sahip olduğundan, flaş kullandığınızda bile kameranız daha doğal renk tonlarını yakalar.

Çift Flaş, daha fazla aydınlatma sağlar ve hatta resme bir hava katar.

-Dokunun ve Çekin

Size daha temiz bir görüntü sağlamak için ekrandaki tüm gereksiz ikonlar kaldırıldı ve resim çekme işlemini basitleştirildi. Artık yalnızca odaklanın ve tek bir dokunuşla mükemmel resmi çekin.

-Geliştirilmiş Ön Kamera

Daha büyük görüntü sensörü ile en net ve keskin fotoğrafınızı çekin! Dahili flaş arayüzü sayesinde ön kameranız ile daha parlak ve canlı Selfie'ler çekin. Ayrıca, Selfie özelliğini etkinleştirmek için basit bir işaret yeterlidir.

AKILLI KLAVYE

LG G3'ün akıllı klavyesi yazmayı kolaylaştırır, hızlandırır ve yazım hatalarını azaltır.

-Akıllı Kişiselleştirme

Alışkanlıklarınıza göre optimize edilmiş klavye

Ayarlanabilir boyut

-Sorunsuz Yazım

Tek hareketle kelimelerin tamamlanması

-Hızlı Hareket

Tek hareketle hızlı düzeltme

HIZLI AMP İLE 1 WATT HOPARLÖR

Derin, düşük ve net, yüksek perdeli sesleri, ek hoparlör olmaksızın çalar.

YAZILIM DİYETİ

Benzer uygulamalar tek bir çatı altında toplanarak, önceden yüklenen uygulamaların sayısı azaltıldı. Ayrıca önceden yüklenen uygulamaları, daha fazla alan sağlamak için istediğiniz zaman silebilirsiniz.

SEZGİSEL VE ESTETİK GRAFİK KULLANICI ARAYÜZÜ

Kullanıcı arayüzünü geliştirmek için gereksiz görsel unsurlar ortadan kalktı! Her işlevi farklı bir renk temsil eder ve bu sayede aradığınız uygulamayı bir bakışta bulabilirsiniz.

LG G3 Web sitesinde ziyaret etmek istiyorsanız

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Lg G3 Yazılı İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • eda: Üstelik çıkarılabilir batarya sayesinde yanınızda her zaman yedek batarya taşıyabilirsiniz. 0 0 Yanıtla

Advertisement