Lenova Phab Plus İnanılmaz Ölçüde - Son Dakika
Teknoloji

Lenova Phab Plus İnanılmaz Ölçüde

Lenova Phab Plus İnanılmaz Ölçüde

Lenovo'nun Çin'de duyurduğu 6.8 inç büyüklüğündeki akıllı telefonu Lenovo Phab Plus, phablet telefonlar içinde bir ilk oldu.

01.09.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

lenovo-phab-plus_3

Lenovo'nun Çin'de duyurduğu 6.8 inç büyüklüğündeki akıllı telefonu Lenovo Phab Plus, phablet telefonlar içinde bir ilk oldu.

Phablet modelleri, genellikle 5.5 ve 6 inç arasındaki ekran büyüklüğüne sahip cihazların bulunduğu kategori olarak adlandırılır. Piysada  6 ile 7 inç büyüklüğe sahip bir akıllı telefon yok diye biliriz. Bazı yerel şirketler tarafında üretilmiş olabilir, amma popüler şirketler tarafından böyle büyüklükte telefon üretilmemiş.  Lenova, 6.8 inç büyüklüğüne sahip modeliyle phablet modellerin yanına çok ilginç bir cihazı da kazandırmış oldu.

1080 x 1920 piksel çözünürlüğüne sahip olan cihaz, 324 ppi yoğunluğuna sahip. 1.5GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemciye sahip olan cihazda ayrıca Adreno 405 grafik işlemcisi yer alıyor. 2 GB RAM ve genişletilebilir 32 GB dahili hafızaya sahip modelde, 13/5MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera bulunuyor. 3500mAh gücünde bataryası bulunan Lenovo Phab Plus, Vibe UI arayüzü destekli Android  5.0 Lollipop işletim sistemiyle çalışacak.

Çift SIM kart destekli Lenovo Phab Plus, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS bağlantı desteklerine sahip.7.6 mm inceliğe ve 220 gram ağırlığa sahip olan modelde birçok renk alternatifi( metalik gri, gece yarısı mavisi, neon pembesi ve gümüş) var.

Lenovo Phab Plus 406 dolar fiyatla Çin'de satışa sunulmuş.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Lenova Phab Plus İnanılmaz Ölçüde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement