Kuyt: Daha İyi Oynayabiliriz - Son Dakika
Spor

Kuyt: Daha İyi Oynayabiliriz

Kuyt: Daha İyi Oynayabiliriz

Sarı lacivertlilerin Hollandalı yıldızı, maçtan sonra takımın performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

21.09.2014 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maç sonrasında konuşan Dirk Kuyt, takımın daha iyiye gittiğini ifade etti.

Yayıncı kuruluşa konuşan Dirk Kuyt'ın açıklamaları şu şekilde:

"İnsanlar bazen eleştirebilir ama İsmail Hoca bizim teknik direktörümüz olduktan sonra çok çalıştık. Takım daha iyiye gidiyor. İsmail Kartal hocamız olduktan sonra çok fazla çalıştık. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak seviyede olduğumuzu herkes gördü. 3 Puandan dolayı çok mutluyuz. Çok fazla çalışmamız gerekiyor. Gelecek hafta daha iyi oynamalıyız. Kolay bir karşılaşma olmadı. Daha iyi bir performans ortaya koyabiliriz. Kazancımız karakterimizi ortaya koymamız oldu."

"KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"

Günün başarılı isimlerinden Mert Günok ise, "Zaman zaman dağınık bir görüntü ile pozisyon yedik. Sonrasında başarılı bir performans sergiledik. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmak çok önemliydi." diye konuştu.

Gaziantepspor'un kapalı bşr oyunu tercih ettiğini dile getiren genç kaleci, "Ben de hata yapabilirim. Arkadaşlarım da yapabilir... Kuyt'ın da dediği gibi rakipler kapalı oynadı. Bunla ilgili çalışmaları hocalarımız yapacaktır." ifadelerini kullandı.

"BİZ BİR TAKIMIZ"

Emenike ile Emre arasında yaşanan gerginliğe değinen Bekir, "Ben iyi oynuyorsam bu, benimle oynayan arkadaşlarım sayesinde. Biz bir takımız. Kötü oynayan arkadaşımızı tolere etmeliyiz." şeklinde konuştu.

Egemen Korkmaz'ın yokluğunda stoperde iki haftadır forma şansı bulan savunmacı, "2 haftadır kapalı takımlara karşı pozsiyona girmekte zorlanıyoruz. Açmakta zorlanıyoruz. Biz Fenerbahçe'yiz. Yıllardır böyle oldu." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kuyt: Daha İyi Oynayabiliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement