Altı Saldırgan, Kuaförü Döverek Öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Altı Saldırgan, Kuaförü Döverek Öldürdü

Altı Saldırgan, Kuaförü Döverek Öldürdü

Burdur'da kuaförlük yapan 26 yaşındaki Nadir Bedir, tartıştığı 6 kişi tarafından dövülerek öldürüldü. Polis, 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

05.02.2016 14:50  Güncelleme: 15:49

Burdur'da kuaförlük yapan 26 yaşındaki Nadir Bedir, tartıştığı altı kişi tarafından dövülerek öldürüldü. Polis, altı şüpheliyi gözaltına aldı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Nadir Bedir, dün akşam saatlerinde Burç Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle bir grupla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine altı kişi Nadir Bedir'i öldüresiye döverek kaçtı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Nadir Bedir, ambulansla götürüldüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bedir'in cenazesi, otopsinin ardından Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis, altı şüpheliyi gözaltına aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Altı Saldırgan, Kuaförü Döverek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • malesef: Eskiden mertlik vardi.5-6 kisi hasimlarindan bir kisiyi bir yerde gorse bile, ona bir kisi bulasir kavga ederdi.kurtlerin pis aliskanliklarindan biri bulasti.hemen kafasina koca bir kaya, demir vs ile vur.10-20 kisi kim varsa saldirsin.gelisimini tamamlayamayan bir toplumun hareket tarzi , ilkel., vahsi.yalansam iste yasin borunun linc durumu. 81 12 Yanıtla
  • Mehmet: Rahmetli piskopat tipe benziyor 4 46 Yanıtla
  • ali yazar: Hepsine aynısını yapmak gerekir ki, diğerlerine ders olsun 10 3 Yanıtla
  • hkn: hergün cinayet.aile faciası.trafik kazası.terör....huzur kalmadı memlekette....ahlak ve edeb den yoksun millet olmaya başladık....hayırlısı ...kıyamet yakınnn 9 0 Yanıtla
  • 65: Barbar lar bunlar 3 5 yatıp çıkacaklar yazik 4 0 Yanıtla

Advertisement