Köy Okulundaki Türk Bayrağına Zarar Verdiler - Son Dakika
Güncel

Köy Okulundaki Türk Bayrağına Zarar Verdiler

Batman'ın Beşiri ilçesi İkiköprü beldesine bağlı Esence köyündeki okulda Türk bayrağına zarar verilmesinin ardından soruşturma başlatıldı.

16.09.2014 21:07  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Beşiri ilçesi İkiköprü beldesine bağlı Esence köyündeki okulda Türk bayrağına zarar verildiği iddiaları üzerine idari soruşturma başlatıldı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKACAK

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yaptığı açıklamada, bir gazetede yer alan iddianın kendileri için ihbar niteliği taşıdığını söyledi. Olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını dile getiren Çelik, soruşturma sonucunda konunun detaylı olarak ortaya çıkacağını bildirdi.

"ÇOK ÇİRKİN BİR DAVRANIŞ"

Bu tür olaylar karşısında suskun kalmalarının söz konusu olamayacağını dile getiren Çelik, "Üzücü olduğu kadar çok da çirkin bir davranış olarak değerlendiriyoruz. Bizim bu konular karşısında duyarsız kaldığımızı kimse beklemesin, düşünmesin" dedi.

"GEREKLİ DİSİPLİN SÜRECİ HEMEN BAŞLATILACAK"

Olayın provokasyon olabileceğini vurgulayan Çelik, "Bu olayın gerçekleşmesinde kurum personelimizin bir ihmali, katkısı ya da yönlendirmesi gibi bir şeyle karşılaşırsak gerekli disiplin süreci hemen başlatılacak. Olayı yargıya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

"OLAYIN HERHANGİ BİR SİYASİ BOYUTU YOK"

Bu arada Jandarma ekipleri olayın yaşandığı okulda inceleme yaptı.

Köy muhtarı İzzet Erbil, "Olayın herhangi bir siyasi boyutu yok. Çocuklar tarafından gerçekleştirildiğini zannediyoruz. Okulun kırık olan korkuluğundan girip bu üzücü olayı gerçekleştirmişler" diye konuştu.

Köy Okulundaki Türk Bayrağına Zarar Verdiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köy Okulundaki Türk Bayrağına Zarar Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Yazık: VATAN HAİNLERİ. . 36 8 Yanıtla
  • Niyazi: Bu köpekleri bu ülkede istemiyoruz! Atın ışidin ellerine 26 1 Yanıtla
    ali dümbelek: köpek sizlersiniz. hiç birimiz bayrakalara yapılan saldırılar tasvip etmiyoruz. bunu ya çocuklar yapmışlar yada sizin gibi şerefsizlerin provakatörlerin işidir. bayarağa saygımız sonsuzdur. köpekler 0 0
  • HAKAN: bayragıi olmayan soyssuzların bayragın anlamını bılmez 23 3 Yanıtla
  • vatandas: inceldiyi yerden kopsun 18 0 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUT: ELLERİNİZ KIRILSIN İNŞALLAH ! 13 3 Yanıtla
  • Gonyali Kürd: Sen kendi içinde ki terörü bitireme IŞID için haçlılarla iş birliği yap 6 1 Yanıtla
  • x-ray: ulusal egemenliğimizin en büyük simgesi olan bayrağımıza yapılan bu saldırılılar egemenliğimize yapılmıştır. Bunu yapanlar derhaL bulunmalı ve ağır ceza verilmeli ve bir daha o bayrağa dokunacak cesareti kimse göstermemelidir. 5 0 Yanıtla
  • Fatih Bey: Soyları tükenesiceler ! 4 0 Yanıtla

Advertisement