KLÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden Protokol - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

KLÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden Protokol

KLÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü\'nden Protokol
05.12.2025 10:20

Kırklareli Üniversitesi ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği protokolü imzaladı, öğrencilere fırsatlar sunulacak.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlükte düzenlenen törende konuşan KLÜ Rektörü Prof. Dr. Rengin Ak, protokol ile üniversite öğrencilerinin sağlık alanındaki çalışmalara destek vereceğini söyledi.

Öğrencilerin sosyal sorumluluk faaliyetlerine aktif olarak katılacağını ve eğitim imkanlarından daha fazla yararlanacağını belirten Ak, üniversite olarak toplumla iç içe olmaya önem verdiklerini ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit de protokolün öğrencilerin saha deneyimlerine katkı sağlayacağını vurguladı.

Cerit, bilgili ve geleceğe emin adımlarla yürüyen sağlık çalışanları yetiştirmek için çalıştıklarını kaydederek protokolün hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KLÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement