KLÜ Öğrencilerinden Van'a Yardım - Son Dakika
Yerel

KLÜ Öğrencilerinden Van'a Yardım

KLÜ Öğrencilerinden Van\'a Yardım

KLÜ Yenilikçi Gençlik Kulübünün Vanlı depremzedelere göndermek üzere topladığı yardımlar, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yola çıktı.

17.02.2014 09:44  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Yenilikçi Gençlik Kulübü'nün Vanlı depremzedelere göndermek üzere topladıkları yardımlar Van'da bulunan ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Kırklareli'den yola çıktı.

KLÜ Yenilikçi Gençlik Kulübü tarafından, 2011 yılının Ekim ayında Van'da meydana gelen depremin ardından Van'daki ihtiyaç sahiplerine gıda, giysi, kırtasiye ve maddi yardım toplandı. KLÜ Yenilikçi Gençlik Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan, 3 yıl önce Van'da meydana gelen depremzede aileler ve vatandaşların halen ihtiyacı olan gıda, giysi, kırtasiye ve maddi olarak topladıkları yardımları Van'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını kaydederek "Yardım kampanyamız ilk olarak üniversitemizde başlayıp Kırklareli'ne oradan da tüm Trakya bölgesine dağıldı. Kampanyamızda bize destek olan Kırklareli Valiliğine, KLÜ Rektörlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İl Müftülüğüne, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odasına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Erdoğan kulüp olarak sosyal sorumluluk projeleri ile ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olacaklarını sözlerine ekledi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KLÜ Öğrencilerinden Van'a Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement