Klopp, Fenerbahçe'nin Markovic Hayallerini Yıktı - Son Dakika
Spor

Klopp, Fenerbahçe'nin Markovic Hayallerini Yıktı

Klopp, Fenerbahçe\'nin Markovic Hayallerini Yıktı

Lazar Markovic'i gelecek sene de sarı-lacivertli forma ile görmek isteyen Fenerbahçe'de, Liverpool'un başına Jurgen Klopp'un geçmesi umutları azalttı.

09.10.2015 14:26  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liverpool, Brendan Rodgers'tan boşalan meneajerlik koltuğuna Jurgen Klopp'u getirdi. Klopp'un göreve gelmesi sonrası gözler Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Markovic'in performansına çevrildi.

MARKOVIC'İN KADERİ KLOPP'UN ELİNDE

Milliyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin sezon başında İngiliz ekibinden bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Lazar Markovic'in kaderini de Alman Hoca belirleyecek. Sarı-lacivertli forma ile çıktığı maçlarda sürati ve adam eksiltme özelliğiyle öne çıkan ve camianın büyük beğenisini toplayan Sırp futbolcuyu Fenerbahçe'nin elinde tutmasının zorlaştığı değerlendirildi.

MARKOVIC'İ BIRAKMAYACAK GİBİ

Görev için seçilen kişinin Klopp olması, genç yıldızın bonservisinin alınması konusunda zorluğa yol açacak. Çünkü deneyimli teknik adam Avrupa'da genç futbolculara en çok önem veren ve bu genç isimlerden takımlar kurarak başarıya ulaşan hocaların başında geliyor. Kadrosundaki genç yetenekleri mutlaka tutan ve onlarla takım inşa eden Klopp'un, Markovic'in Fenerbahçe'ye satılmasına izin vermesinin mümkün olmayacağı ortaya çıkıyor.

Son Dakika Spor Klopp, Fenerbahçe'nin Markovic Hayallerini Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • qwerty: en iyi transferlerden biri daha kendini gstermedi 2 0 Yanıtla

Advertisement