Kızıltepe'de Parklar Tahrip Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kızıltepe'de Parklar Tahrip Edildi

Kızıltepe\'de Parklar Tahrip Edildi
05.12.2025 14:18

Kızıltepe'deki parklara zarar verildi; palmiye ağacı ateşe verildi, kamelyalar yakıldı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki parktaki ağaç ve kamelyalara zarar verildi.

Kızıltepe Belediyesinden yapılan açıklamada, Tepebaşı Mahallesi'ndeki Mehmet Sincar Parkı'nda bulunan palmiye ağacının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildiği, Bahçelievler Mahallesi'ndeki parkta ise yer kauçuklarının ve kamelyaların yakıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye olarak halkımızın ortak kullanım alanları olan parklarda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürürken, bu tür eylemler hizmetlerimizi aksatmakta ve kamu malına zarar vermektedir. Bu olayı gerçekleştiren kişileri şiddetle kınıyor, kamuoyunun konu hakkında doğru şekilde bilgilendirilmesini önemsiyoruz. Olayı halkımızın takdirine bırakıyoruz. Olaylarla ilgili gerekli tüm incelemeler başlatıldı. Süreç belediyenin ilgili birimleri tarafından titizlikle takip edilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de Parklar Tahrip Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement