Kız Çocuklarına Ergenlik Semineri - Son Dakika
Yerel

Kız Çocuklarına Ergenlik Semineri

Kız Çocuklarına Ergenlik Semineri

Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde okuyan yaklaşık 100 kız çocuğuna, Bağlar Belediyesi Sağlık Merkezi hemşireleri tarafından ergenlik konulu seminer verildi.

15.04.2015 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Bağlar Eğitim Destek Evi'nde okuyan yaklaşık 100 kız öğrenciye Bağlar Belediyesi Sağlık Merkezi hemşireleri tarafından ergenlik konulu seminer verildi.

Eğitim Destek Evi Toplantı Salonu'nda verilen seminere öğrencilerin yanı sıra Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Nevriye Çur ve Meclis Üyeleri de katıldı. 10 ila 14 yaş arası kız çocuklarının ergenlik döneminde fiziksel değişim konusunda bilgilendiren eğitimciler, bu dönemde kız çocuklarının çok hassas bir dönem geçirdiklerini, bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtiler.

Seminerler Devam Edecek

Öğrencilerine böylesi seminerleri her yıl verdiklerini belirten Eğitim Destek Evi Öğretmeni Pelda Yalçın, 10 ila 14 yaş arası çocuklara ergenlik döneminde sağlığın önemi konusunda duyarlılığı ve farkındalığı amaçladıklarını söyledi. Yalçın, eğitim destek evinde çocuklar için benzeri seminerler ileriki dönemlerde de verileceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kız Çocuklarına Ergenlik Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement