Herkesi Peşinden Koşturan Müzik Aleti - Son Dakika
Dünya

Herkesi Peşinden Koşturan Müzik Aleti

Gitardan davula, piyanodan kemana tüm favorilerinizi içinde barındıran Artiphon, çığır açan teknolojisi sayesinde sahibine 6 saatte 80 bin dolar kazandırdı.

06.03.2015 15:05  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artiphon, müzik yapmada devrim yaratmak için geliştirildi. Birçok farklı enstrümanın tek bir yapıda buluştuğu bu harika icat, kocaman bir orkestra gibi davranmanız için ihtiyacınız olan tek şey.

MÜZİKTE ÇIĞIR AÇTI

Gitardan davula, piyanodan kemana tüm favorilerinizi içinde barındıran Artiphon, çığır açan teknolojisi sayesinde bunlardan birine anında dönüşebiliyor. Tek yaptığı ise insanın doğasında var olan müziği, insan hareketlerini algılayıp çözümleyerek ortaya çıkarması.

HERKES BU ENSTÜRMANI İSTİYOR

Kulağa doğal gelen enstrüman sesleri ve gerçeğini aratmayan tuşesiyle Artiphon, bir rock yıldızından keman virtüözüne herkesi tatmin edebilecek bir icat. Doğuştan müzisyen Mike Butera, Virginia Tech'de yine müzik üzerine yaptığı doktorasını tamamladıktan sonra Artiphon'u icat etti. Parlak fikir, Butera'nın modern çalgılardaki eksiği fark etmesiyle geldi: Her türlü amaç için herkesin kullanabileceği bir enstrüman yoktu. Artiphon'u müzikle ilgilenen herkes için boş bir tuval olarak tanımlayan Mike Butera, çalanın istediği her şeye adapte olabilen bir multi-enstrüman yaratmış olmanın heyecanını yaşıyor. Müzisyen olsun olmasın herkese istediği sesi çıkarabilme özgürlüğü sunan Artiphon, bu özelliğiyle kimilerinin içindeki cevheri kolayca ortaya çıkarmayı da amaçlıyor. 2016'da satışa çıkması öngörülen enstrüman şimdilerde herkesin en çok dokunmak istediği şey.

Yeni enstrüman Artiphon, Kickstarter'da 6 saatte 80 bin dolar topladı!

Herkesi Peşinden Koşturan Müzik Aleti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Herkesi Peşinden Koşturan Müzik Aleti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • €f€: Ben istemiyorum üstüne 80 bin dolar para versinler belki düşünürüm 2 8 Yanıtla
  • metin1: Beni tatmin etmedi 2 0 Yanıtla

Advertisement