Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Frikik Önlemi - Son Dakika
Magazin

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Frikik Önlemi

Kenan-Ozan Doğulu kardeşler Bodrum Halikarnas Disko'da sahneye çıktı. Beren Saat evlendikten sonra ilk konserini veren eşini yalnız bırakmadı.

20.08.2014 09:56  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beren Saat'le geçen ay Amerika'da evlenen Kenan Doğulu, düğün sonrası ilk konserini dün akşam verdi.

BEREN KULİSTEN İZLEDİ

Doğulu hem sahnede hem çıkışta çok neşeliydi. Düğünle ilgili soruları “Her şey çok güzeldi” diye yanıtladı. Bodrum’da sahne alan Ozan-Kenan Doğulu kardeşlerden Ozan’ın eşi Ece konseri locadan izlerken Beren Saat kulisten bile çıkmadı. BODRUM Halikarnas Disko’da ağabeyi Ozan Doğulu ile sahne alan Kenan Doğulu, performanslarıyla göz doldururken ikiliyi hem anne Serpil Doğulu hem de Ozan Doğulu’nun eşi Ece locadan izledi.

DOĞULU'NUN FRİKİK TEDBİRİ

Basın mensuplarının konserde iki şarkıda çekim yapmalarına izin verildi. Gerekçe olarak ise Beren Saat’in gazeteciler çıkmadan kulisten çıkmayacağı gösterildi. Mekan çalışanları çıkışta da Kenan ve Beren çiftinin görüntülenmemesi için yoğun çaba harcadı. VIP minibüsün manevra yapamayacağının anlaşılması üzerine kapıya bir otomobil getirildi. Beyaz elbisesiyle kuğu gibi görünen Beren Saat eşinin elini hiç bırakmadı. Doğulu firikiklere karşı tetikteydi.



Kenan Doğulu\'dan Beren Saat\'e Frikik Önlemi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Frikik Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Murat: Frikik veya namus jkavramı gerçekten bu kadar önemli ise bence biraz daha uzun etek giyebilirdi. tabi kocasının sözüde geçiyorsa 5 13 Yanıtla
  • üsküdarlı: bunuda haber diye yayınlıyorsunuzya yazıklar olsun millet açlıktan ölüyor sizin derdinize bakın 11 0 Yanıtla
  • pompa: fene çöktü ama. . . 6 1 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: AMAN MAKİNAYI GÖREN OLMASIN HA, DİZİLERDEKİLER HARİÇ 4 1 Yanıtla
  • UKKUS;: Futboldan pek anlamam ama şöyle diyeceğim. Baraj kursa idi bari. . . 3 1 Yanıtla

Advertisement