Kemalpaşa Eğitimde İşbirliği ile Fark Atacak - Son Dakika
Güncel

Kemalpaşa Eğitimde İşbirliği ile Fark Atacak

Kemalpaşa Belediyesi, destekleyici kurs düzenlenmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzaladı.

22.08.2014 16:42  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemalpaşa'daki ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere eğitim konusunda yeni imkanlar sağlamak amacıyla harekete geçen Kemalpaşa Belediyesi, destekleyici kurs düzenlenmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzaladı.

Eğitim öğretim konusundaki çalışmalarına hız veren Kemalpaşa Belediyesi, yaptığı protokolle ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin katılacağı kurslar için kitap ve doküman desteği verecek. Kemalpaşa Belediyesi ile İzmir Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Kemalpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol töreninde konuşan Belediye Başkanı Arif Uğurlu, eğitim konusunda destekleyici işbirliklerine her zaman önem verdiklerini söyledi.

Ortaokul ve ortaöğretim kurumları öğrencilerine yönelik açılacak kurslarla ilgili çalışma başlattıklarını açıklayan Başkan Uğurlu, "Bu protokol sayesinde açılacak kursları Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile planlayıp uygulayacağız. Bu kapsamda kurslara katılacak kursiyerlerin kitap ve doküman ihtiyaçları karşılanacak. Bu yapılırken de kursların düzenleneceği Ferzent Bulum Lisesi'nin temizlik işlerine ve hafta sonu nöbetçi görevlerine belediye personelimiz katkıda bulunacak" ifadesinde bulundu.

Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz ile Kemalpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ermiş tarafından imzalanan protokole ilişkin bilgi veren Başkan Uğurlu, "Kursların tanıtım ve duyurularını, belediye imkanlarıyla yerine getireceğiz. Yine ilgili mevzuat çerçevesinde kursiyerlere anket düzenleyerek kurslarla ilgili istatistikler tutarak, bu verileri Halk Eğitim Müdürlüğü ile paylaşacağız. Böylece koordineli işbirliğine örnek bir çalışma yürüteceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemalpaşa Eğitimde İşbirliği ile Fark Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement