Kemal Özdeş Basın Toplantısında Konuştu - Son Dakika
Spor

Kemal Özdeş Basın Toplantısında Konuştu

Kemal Özdeş Basın Toplantısında Konuştu

Teknik direktör Özdeş "Umudu yeşertmek, bu hafta maç kazanmak istiyorum" dedi.

17.12.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini belirterek, "Umudu yeşertmek, bu hafta maç kazanmak istiyorum" dedi.

Özdeş, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta İstanbul Başakşehir karşısında alınan 1-0'lık yenilgiye çok üzüldüğünü ancak oyuncularının takım disiplininden memnun olduğunu söyledi.

Bu hafta sahalarında yapacakları Kasımpaşa maçında farklı bir oyun ortaya koymayı planladıklarını dile getiren Özdeş, biraz daha ofansif bir futbol oynayacaklarını kaydetti.

Bu maçı kazanmak istediklerini ifade eden Özdeş, "Taraftarımızın yanımızda olmasını istiyorum. Bizi sevenlerin yanımızda olmasını, maçın son anına kadar bizi sahada itmelerini istiyorum" diye konuştu.

Ligde kalmak için mücadelelerinin süreceğini belirten Özdeş, şöyle devam etti:

"Bizden daha kaliteli olarak nitelendirilen takımların 10 puanı var. Ben 2005'te Kayserispor'da 9. hafta göreve başladığımda 2 puanı vardı, devre bittiğinde 11 puan oldu. Bu bununla ölçülmez. 5 puana bakarsanız umutsuz bir hava yaratırsınız ama bugün 7 puana yetişmeye bakarsanız büyük bir umut yaşarsınız. Benim peşinden koştuğum bu. Şu an ben yarışırken 7 puanlık bir farkı kapatacağım ve o takımların bir çoğu ikinci yarı Balıkesir'e gelecek. Puanınız 5 ve maç 1-0 mağlup bitmişse söylenen her şey doğrudur ama tek bir doğru olan gerçek var, umudu yeşertmek, bu hafta maç kazanmak istiyorum."

Özdeş, Balıkesirspor'u ligde tutmak için geldiğini vurgulayarak, "Buna her şeyimle varım. Peşinden koştuğum bu. Önümde 3 maçım var. Fenerbahçe maçındaki tribün atmosferini sahamızdaki maçta bekliyorum. Maç kazanıp kara bulutları dağıtalım. Peşinden koştuğum bu çocukları da yönde motive etmeye çalışıyorum. Karamsar olalım ama umutsuz olmayalım. Kazanmak bize çok şeyi geri getirecek. Oyuncularımın coşkuları benim için inanılmaz mutlu edici" ifadesini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kemal Özdeş Basın Toplantısında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement