Kayserispor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Spor

Kayserispor'dan Taraftara Çağrı

Kulüp basın sözcüsü Ortaköylüoğlu: "Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçında, taraftarımızdan tribünlerdeki yerlerini alarak, takıma destek olmalarını istiyoruz"

11.09.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, hafta sonu yapacakları Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçında, taraftardan tribündeki yerini alarak, takıma destek olmalarını istedi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda 13 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, bu sezon ilk iç saha galibiyetine ulaşmayı arzu ettiklerini dile getiren  Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Geçen sene kötü bir sezon geçirmemize rağmen taraftarımız gerek iç sahada da gerekse deplasmanda bizi desteklemişti. Bu sezon da Spor Toto Süper Lig'e yeniden çıkmak için çok kaliteli bir kadro oluşturuldu. Bu noktadan sonra taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçında, taraftarımızdan tribündeki yerini alarak, takıma destek olmalarını istiyoruz. Onların desteği takıma büyük güç verecek. Temennimiz taraftarımızın da desteğiyle bu zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement