Kayserispor'da Transferler Başladı - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da Transferler Başladı

Kayserispor\'da Transferler Başladı

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Samba Sow, Abdulaziz Demircan ve Larrys Mabiala ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı.

11.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Samba Sow, Abdulaziz Demircan ve Larrys Mabiala ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandı. Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Hocamızla istişareli bir şekilde transfer çalışmalarına başlamış bulunuyoruz" dedi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile yeni transferler Samba Sow, Abdulaziz Demircan ve Larrys Mabiala sözleşme imzaladı. Burada transferler hakkında bilgiler veren Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Yönetimimiz göreve geldikten sonra ilk olarak teknik direktör sorununu çözdü ve Tolunay Kafkas ile anlaştı. Daha sonra hocamızla istişareli bir şekilde, hocamızın raporlar doğrultusunda ara vermeden transfer çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Bugün de hocamızın geçmiş yıllarda çalışmış olduğu ve takımda görmeyi çok istediği 3 oyuncunun transferini gerçekleştiriyoruz. Bu oyuncuları Türk futbol kamuoyu da zaten yakından biliyor. Bugün Samba Sow, Abdulaziz Demircan ve Larrys Mabiala bizlerle beraber. Kendileri ile 2'şer yıllık sözleşme imzalıyoruz" dedi.

Yeni transferlerden Samba Sow, yaptığı konuşmada, "Tolunay hocamızla buradan olmaktan çok mutluyum. Buranın gerçekten bir takım olduğunu gördüm. İnşallah elimizden geleni bu sene hep beraber yapacağı ve hak ettiğimiz yere ulaşacağız" dedi.

Abdulaziz Demircan ise, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tolunay hoca aradıktan sonra 1 dakika bile düşünmeden Kayseri'ye gelmek için yola koyulduk. Kayserispor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu daha önceden biliyorduk. Şu an kulübün biraz zor şartlar altında olduğunu biliyoruz ama biz buraya geldik. Umarım bizim içinde kulüp içinde en iyi bir şekilde güzel bir sezon geçiririz" diye konuştu.

Larrys Mabiala da, "Umarım hepimiz için hayırlı olur. Oynadığım takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmışımdır. Bu sefer de böyle olacak. Takım arkadaşlarımızla beraber takımımızı başarıya ulaştıracağız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni transferler sözleşmelerini imzaladı ve yeni formaları ve basın mensuplarına poz verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor'da Transferler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement