Kayseri Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: ??müslüman Kanının ve Gözyaşının Akmadığı... - Son Dakika
Güncel

Kayseri Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: ??müslüman Kanının ve Gözyaşının Akmadığı...

Kayseri Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: ??müslüman Kanının ve Gözyaşının Akmadığı...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Müslüman kanının ve gözyaşının akmadığı bayramlara ulaşmak istiyoruz" dedi.

04.10.2014 10:28

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Müslüman kanının ve gözyaşının akmadığı bayramlara ulaşmak istiyoruz" dedi. Bakan Yıldız, bayram namazını, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve vatandaşlarla birlikte tarihi Hunat Camiinde kıldı. Namaz öncesi Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil hutbede konuştu ve Müslüman beldelerinde akan kanın durması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, Bayram sabahında tüm İslam aleminden, akan kanın ve gözyaşının dinmesi için dua edilmesini istedi. Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hocamızın burada vaazlarını, nasihatlerini dinledik. Ona ekleyeceğimiz tabii ki başka şey olamaz. Ama bir iki cümle ile inşallah Müslüman kanının ve gözyaşının akmadığı Kurban Bayramlarına, Ramazan Bayramlarına hep beraber ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: ??müslüman Kanının ve Gözyaşının Akmadığı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement