Kayseri'deki Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi

Kayseri\'deki Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi

Kayseri'de dün işlenen cinayetin görüntüleri, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

17.04.2014 10:14  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Alparslan Mahallesi Bahar Caddesi’nde işlenen cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, dün öğleden sonra gerçekleştirilen silahlı saldırının zanlısı, Mustafa Esen’in kullandığı 38 PS 500 plakalı otomobili caddenin girişinde bekliyor.

ARABANIN YAVAŞLAMASINI FIRSAT BİLİP...

Zanlı otomobilin caddeye girerken yavaşlamasını fırsat bilerek belindeki tabancayı çıkarıyor ve şoför koltuğunda bulunan Mustafa Esen’e birkaç el ateş ediyor.

KOŞARAK KAÇIYOR

Siyah montlu ve beyaz gömlekli olan zanlı, daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaşıyor.



Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, Mustafa Esen'in olay yerinde hayatını kaybettiği saldırının ardından zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Cinayet Anı Saniye Saniye Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ASLI: KİMSEYI KİMSEYI NE DÖVEBILIR NE ÖLDÜREBİLİR ...ÖLÜM NEDENI İÇİN NEDEN DIYE SORAN SAHIŞLAR ASLINDA BIR GUN ÖLDÜRÜLMEKTEN VE ALLAH GECINDEN VERSİN ÖLMEKTEN KORKTUKLARI İÇİN..VE HEP KÜÇÜKKEN TV LER İZLEDİĞİMİZDE ÖLDÜRÜLDÜ..DİYE HABERLER IZLEDIGIMIZDE AİLERİMİZN BIR ÇOGUNUN SEN KORKMA O HATA YAPMIŞ DİYEREK BUYUTULEN TOPLUMUZ KIMSE KIMSEYI SORUSU İÇİN KINAMASIN....ARTIK HERKES GÜCÜ GÜCÜ YETENE OLMUŞ.. 12 1 Yanıtla
  • GÜLTEPELİ İSMET: ' KAH İNERİM YER YÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENi ' BEN ÖLSEMDE RUHUM İNTİKAMIMI ALIR RAHAT OLSUN HERKEZ 0 1 Yanıtla

Advertisement