Kaymakamı Oktay'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakamı Oktay'a Veda Yemeği

Ardahan Göle Kaymakamlığına atanan Arguvan Kaymakamı Oktay için veda yemeği düzenlendi.

13.09.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Ardahan'ın Göle Kaymakamlığına atanan Zafer Oktay'a veda yemeği verdi.

Hurşit Eren Parkı'nda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Oktay, iki yıldır Arguvan'da ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalıştıklarını şimdi ise başka bir ilçede görev yapacaklarını söyledi.

Sadece bedenen Arguvan'dan ayrıldığını belirten Oktay, "Kalbimizde her zaman Arguvan ve Arguvanlılar olacaktır. Burada elimizden geldiğince iyi işler yapmaya çalıştık. Bizden sonra buraya gelecek olan kaymakam kardeşimizde bu görevi daha da ileri götürmek için Arguvan adına elinden gelen her şeyi yapacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kızıldaş da Arguvanlıların Oktay'dan çok memnun olduğunu gittiği bütün mahalle ve köy ziyaretlerinde buna şahit olduklarını dile getirdi.

Oktay'ın Arguvan'da çok önemli işlere imza attığını belirten Kızıldaş, "Kaymakamımızın her zaman kalbimizde ayrı bir yeri olacaktır. Göle ilçesi halkı böyle dürüst, düzgün, çalışkan, erdemli bir kaymakama sahip olacakları için çok şanslılar. İnşallah bundan sonraki gelecek kaymakamımızla aynı güzelliklerle uyum içerisinde birlikte çalışırız" dedi.

Veda yemeğine, İlçe Mili Eğitim Müdürü Hafız İmer, AK Parti İlçe Başkanı Kudret Kılıç, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çopur, mahalle muhtarları, esnaf, daire müdürleri, memurlar, okul müdürleri ve öğretmenle katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakamı Oktay'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement