Karşıyaka Slalom Yarışları Nefesleri Kesti - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka Slalom Yarışları Nefesleri Kesti

Karşıyaka Slalom Yarışları Nefesleri Kesti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde düzenlenen, hız ve adrenalin tutkunlarının bir araya geldiği Karşıyaka Oto Slalom Yarışları adeta nefesleri kesti.

31.07.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde düzenlenen, hız ve adrenalin tutkunlarının bir araya geldiği Karşıyaka Oto Slalom Yarışları adeta nefesleri kesti.

Karşıyaka Belediyesi ile Ege Otomobil Sporları Kulübü işbirliğinde organize edilen ve üç aşamada tamamlanacak olan Karşıyaka Oto Slalom Yarışları'nın ilk ayağı Mavişehir'de hazırlanan özel pistte gerçekleştirildi. Daha önceden kayıtlarını yaptıran araç sürücüleri, 10'ar metre arayla sıralanan kukaların arasından en kısa sürede geçmek ve bitiş çizgisine ulaşmak için ter döktü. Karşıyakalıların da büyük ilgi gösterdiği organizasyon, heyecan dolu anların yaşanmasına da neden oldu.

AÇILIŞI BAŞKAN AKPINAR YAPTI

Yarışların açılış sürüşünü Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yaptı. Öte yandan erkekler kategorisinde Orçun Nural, kadınlarda ise Serpil Korubeyi ilk etabı birincilikle tamamladı. Karşıyaka Slalom Yarışları'nın ikinci ayağı 26 Ağustos'ta, final ayağı ise 30 Eylül'de gerçekleşeceği belirtildi.

Otomobil sporlarına önem verdiklerini ve bu yıl ilk kez belediye adına yarışan bir ralli aracıyla pistlerde şampiyonluk kovaladıklarını aktaran Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Spor kenti Karşıyakamızda, her yaşta ve her branşta sporu destekliyoruz. Otomobil sporları hem zor hem de pahalı bir spordur ama keyiflidir. Hız tutkunlarına böyle bir olanak tanıdık ve spordaki yelpazemizi genişlettik. Amacımız alternatif sporları desteklemek ve geliştirmektir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka Slalom Yarışları Nefesleri Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement